2777
2789
عزیزم، خوب این اپلیکیشن را نصب کن صدای جارو برقی و دریا و سشوار اینا داره، با این صداها میخوابن، یه ...

پسر من با صدای سشوار میخوابه.اونم خود سشوار..نه صدای ضبط شدش..بعضی وقتها هم خود سشوار هم خوابش نمیکنه

پسر من با صدای سشوار میخوابه.اونم خود سشوار..نه صدای ضبط شدش..بعضی وقتها هم خود سشوار هم خوابش نمیکن ...

خوب پس چک کنین آهن یا ویتامین‌های بدنش کم نباشه، حتما قبل از خواب سیرش کنین، پستونک هم خوبه کمک میکنه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ ؛ آیا خدا برای بنده اش کافی نيست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس چک کنین آهن یا ویتامین‌های بدنش کم نباشه، حتما قبل از خواب سیرش کنین، پستونک هم خوبه کمک میکن ...

عزیزم هیچ مشکلی نداره..چک شده..پستونک هن بهش میدم..سیرشم میکنم..ولی بعضی از بچه ها بسیار بد خواب هستن..چاره ای جز صبر و تحمل نیست.

تا قبل از 6 ماهگی خواب بچه ها تنظیم نیس چون فرق روز و شب را نمیدونن، اما حتما بعد از 6 ماهگی خواب بچه ها را باید تنظیم کنیم، اینو دکتر پسرم بهم گفت، بعضی بچه ها هم بد قلقن اینو قبول دارم، اما بازم راهای مختلفی را امتحان کنین

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ ؛ آیا خدا برای بنده اش کافی نيست؟

شوهرت صبح ساعت چند میره سرکار؟یه روز تو هفته ساعت بذار یه ساعت زودتر بیدار شو.برو بخز زیر پتو پیشش.خودش بیدار میشه.یا شب که میاد بچه رو اروم کن.سیرش کن براش یه لالایی یا کارتون بذار بدو برو تو اتاق