2777
2789
عنوان

غذاهای بدون روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 47655 بازدید | 32 پست
یه نوع غذا من دراوردی دارم خوشمزه میشه.تیکه های مرغ را همراه سیب زمینی بصورت تیکه بزرگ و گوجه و پیاز ...

وای چ عالی..تو ذهنم گذاشتم فردا اینو درست کنم..‌طفلی مامانم ضعف دارن..بمیرم الهی براشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز نهار فیله مرغ با سیب زمینی نگینی و ادویه و رب و اب درس کردم

واسه مادرتون که احتمالا عادت ندارن به این سبک غذا ها هم خشمزه میشه واقعا .هم روغن نداره و خود مرغشم چرب نیست عین رون و خشک هم نیست عین سینه.تازه یکم ابدار هم میتونی درس کنی که بهتر باشه واسه مادرت

یه کیلو فیله بخر و درس کن حتمااااا

مثلا قیمه چجوری میشه پخت بدون روغن؟

من پیاز رو میزارم اب پز شه . وقتی ابش کاملا بخار شد گوشت رو اضافه میکنم با شعله ملایم . گوشت خودش روغن میندازه سرخ میشه و بعد رب و اب رو اصافه میکنم . لپه و سیب زمینی خلالی هم اضافه میکنم ابپز میشن 

مثلا قیمه چجوری میشه پخت بدون روغن؟

من پیاز خردکرده گوشت میذارم روی پیازها بدون هیچ روغنی روی شعله کم کم کم تا یکی دو ساعت گوشت با اب پیاز پخته میشه بعد ادویه جات که من فقط زرد چوبه و پودر فلفل قرمز و کمی ادویه خورش .دوباره درب ظرف بسته تا مقداری دیگه مزه ادویه به گوشت برسه بعد لپه از قبل پخته اضافه میکنم تا مزه مواد به خودش بگیره ی مدت نیم ساعتی و بعد گوچه ها ی رنده شده از قبل پخته ویا خام بهش اضافه در نهایت سیب زمینی .

همه مواد به شکل اب پز فوق العاده خوشمزه میشه فقط باید با ارامش و زمان طولانی و صبر .بدون قطره ای روغن .نوش جان .

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷
میشه ی خورشت بدون روغن بهم یاد بدید؟

من سبزی قرمه میخرم با گوشت و پیاز یکم تفت میدم لیمو عمانی میزنم و اب میریزم روش تو زود پز تا یه ساعته بپزه

بعدم لوبیا قرمز ابپز بهش اضافه میکنم

البته هیچوقت مثل قورمه سبزیه مجلسی روغن انداخته نمیشه ولی منکه خیلییی دوس دارم و با خیال راحت میخورم 

بدون عذاب وجدان چرب بودن

واسه مادتونم خب قطعاااا خیلی بهتر از ضعف کردنه

مثلا چی عزیزم؟

مثلا خورش مرغ 

پياز رو اول ميزاري با در بسته اب بندازه نرم هم ميشه ، بعد اگه خواست بسوزه چند قطره اب بريز بعد كه خوب سرخ شد، يه قطره روغن بريزو مرغ رو روش بزار حسابي تفت بخوره 

بعد ادويه ، ميتوني فقط زدرچوبه بدي چون رژيميه 

و فلفل دلمه و هويج بده و رب و اب جوش 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓