2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی

361 بازدید | 41 پست

حالم خوب نیست آخرین بار شوهرم کتکم زد و از خونه انداختم بیرون اومدم خونه پدرم اینجام حالم خوب نیست 

از طلاق میترسم شوهرم مرد زندگی نیست چی کار کنم حال دلم خوب بشه برگردم یه روزایی که ازدواج نکرده بودم آرامش ندارم همش گریه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کلی پیغوم پسغوم میرن خواستگاری،کلی خرج میکنن،طرف رو راضی میکنن،هزارجور وعده میدن،باکلی دردسر و‌سختی ازدواج میکنن،بعد مدتی طرفو پرت میکنه بیرون،چرا آخه؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

بنظرم ترستون طبیعیه

ما همگی از تنهایی میترسیم

اما زندگی با همسرتون به چه قیمت؟؟؟

خواهش میکنم یه روانشناس و مشاور خیلی خوب پیدا کنید و برید پیشش

اگرم شوهرتون اومد دنبالتون که آی برگرد و جدا نشیم و...

وا نده

بگو من دارم روانشناس میرم تو هم باید بیای 

اصلا خود روانشناسه شگرد یاد میده ک بکشونه شوهرتو مطب

شاید با مشاوره

شوهرت به خودش اومد

این خشم زیادیش رو تونست کنترل کنه اصلا رفت دارو گرفت شاید

و تونستید زندگی کنید

اگر نه

مشاوره هم گفت درست بشو نیست

یا نیومد

خودت مشکلت رو پیش مشاور حل کن و بشین خونه پدرت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

با کلی پیغوم پسغوم میرن خواستگاری،کلی خرج میکنن،طرف رو راضی میکنن،هزارجور وعده میدن،باکلی دردسر و‌سخ ...

انقد تو خواستگاری دروغ گفتن خودشو خانوادش 

نمی‌دونم چطور الان آرومن وقتی من آنقدر دلم شکسته

ازخونه انداختت بیرون؟ اون هیچ حقی نداره تو رو کنه بیرون

بگو ناراحتی خودت هری😑اگه شرایط طلاق داشته باشی خوبه اگه نه فقط زندگیت جهنم تر میشه

دو بارم که زدت با ناخنت صورتشو خط بنداز جرأت نکنه بیاد طرفت چون بیرون میره آبروش میره

واقعا یه مرد باید خیلی بی عقل باشه زندگی خودشو زتشو اینجوری جهنم کنه

ببخشید عصابی شدم😒😒😒هیچ مردی حق نداره دست روی زن بلند کنه

تاجایی ام که میتونی محلش نذار زندگیتو کن خواست دعوا کنه برو تو اتاق کلا جایی که هست نمون

بنظرم ترستون طبیعیهما همگی از تنهایی میترسیماما زندگی با همسرتون به چه قیمت؟؟؟خواهش میکنم یه روانشنا ...

مشاوره اصلا نمیاد 

الان همه بچه دارن زندگیشون دارن خیلی سخته

سلام آقا هستم  ۷ ساله جدا شدم و زندگی پر از جهنم داشتم    به هیچ عنوان حق دست بلند کردن نداره اگه مخوای برگردی ازش تهد محضری بگیر حق طلاق صبر داشته باش بیاد به غلط کردن بیفته  طلاق نجات زندگی و آینده بد هست شمارا درک میکنم توی چه شرایطی هستی ولی کتک زدن خودش ۶ ماه زندانی داره   بهتره چند جلسه مشاوره بری تا حالت بهتر بشه و راهنمایی کنه سعی کن چند جلسه با همسرت بری تا اونم پشیمون بشه  بهتره فعلا هیچ کاری نکنی فقط مشاوره برو و بزار دل تنگ تو بشه اصلا به هیچ وجه جواب پیامش نده حتی زنگ هم زد بزار یخ ها آب بشه و دل تنگ بشین واسی هم مشاوره هم بهت این میگه   انشاالله که بهترین ها آرزومندم برات

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔