2777
2789
عنوان

ادمای سمی مدرسه

187 بازدید | 22 پست

سلام من یازدهمم و اینکه این اتفاق اصلا تاحالا برام تو مدرسه نیوفتاده بود از اول ابتدایی تا الان ، راستش 4 نفر تو کلاسمون هستن که کلا به بچه ها  خیلی گیر میدن یعنی بچه پولدارن و با کسی کلا حال نمیکنن و فک میکنم گیرشون رو من افتاده ازم متنفرن و گیر میدن به اینکه من بو میدم فلان اینا و حتی امروز رفتن به معاون گفتن بعد معاون بمن گفت اصلا اینطور نیست واقعا و من بو نمیدم چون خودمم ادمی هستم که دو روز یبار حتی شده هر روز تو حمومم ، از بقیه بچه هاهم پرسیدم اوناهم همینو گفتن ولی جدی چیکار باید بکنم تو دیدشون نباشم و بمن گیر ندن ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موندم این ادما سمی از کجا میان چقدر بیشعورن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

قربونت برم تازه اولشه. 

منم تو ابتدایی و راهنمایی هیچ بچه ی ادایی ندیده بودم ینی اون موقع همه ذاتشون پاک بود.  به دبیرستان که رسیدیم ذات ها به دو دسته تقسیم شد. 

یه عده که اتفاقا بچه پولدار هم هستن (نه همه ی پولدارا،  بعضیاشون)  یه حس خود برتر بینی دارن و به کسی که تو کلاس از خودشون درسخون تر یا خوشگلتر باشه حسادت میکنن و به هر روشی میخوان طرفو بکوبونن یا ضایعش کنن. به نظرم اصلا محلشون نذارو باهاشون دهن به دهن نشو 

قربونت برم تازه اولشه. منم تو ابتدایی و راهنمایی هیچ بچه ی ادایی ندیده بودم ینی اون موقع همه ذاتشون ...

وایییی دقیقاا منم همینجوری شدم امسال حرف منو زدین دقیقا ما سال های پیش همگی متحد بودیم اصلا اینجور ادمی وجود نداشت

قربونت برم تازه اولشه. منم تو ابتدایی و راهنمایی هیچ بچه ی ادایی ندیده بودم ینی اون موقع همه ذاتشون ...

چطوری به حرفاشون اهمیت ندم ؟ من ادمیم که خیلی حساسم و واقعا خیلی بخاطر حرفاشون تو درسمم لطمه خورده

چطوری به حرفاشون اهمیت ندم ؟ من ادمیم که خیلی حساسم و واقعا خیلی بخاطر حرفاشون تو درسمم لطمه خورده

حرف دیگران برات مهم نباشه.

هادی چوپان رو میشناسی؟تو لایوش داشت بدنسازی کار می‌کرد.یه عده اومدن نوشتن داری اشتباه میزنی😑

تو ایران تو قهرمان جهانی هم باشی باز بهت گیر میدن و حرف میزنن

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩