2777
2789
عنوان

راهنمایی کنکور و نهایی

164 بازدید | 26 پست

دوستان بنده نظام قدیم هستم و بعد چند سال خدا زده پس کلم می‌خوام دوباره کنکور تجربی بدم

و هم برا نهایی نظام جدید شرکت کنم

برا شرکت تو نهایی عمومیارم باید امتحان بدم؟ یا فقط اختصاصیا؟ 

آخه عمومیا تو کنکور نیس اصلا نمیخام بخونمشون خیلی رو مخ و وقت بگیرن مثلا میشه از الان تا عید فقط اختصاصی بخونم از عید تا نهایی همزمان که دارم تست میزنم برا کنکور عمومیارم بخونم که فقط تو نهایی کم نیارم چون معدل نظام قدیم من خیلی خوبه بخاطر ترازش تو کنکور میخام امتحان بدم ولی نمی‌دونم این عمومیای لعنتیم باید بخونم یا صرفا همون دروس اختصاصی که برا کنکور میخونم کافیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهایی هم تخصصی هم عمومی به علاوه چن تا کتاب دیگه 

بعدشم هم یازدهم هم دوازدهم باید امتحان بدید 

و نکته دیگه اینه که قدرت معدل 60 درصد قطعا باید از الان واسش وقت گذاشت 

عمومیا رو باید بخونی و تازه باید امتحان نهایی یازدهم و دوازدهم رو داشته باشی و اگه بخوای سال بعد کنکور بدی باید امتحان نهایی دهم و یازدهم و دوازدهم رو داشته باشی

و او همیشه صدایم را میشنود..!     
عمومیا رو باید بخونی و تازه باید امتحان نهایی یازدهم و دوازدهم رو داشته باشی و اگه بخوای سال بعد کنک ...

اره فقط اینکه من چون قبلا این پایه هارو گذروندم باید برم مدرسه بزرگسالان یا آموزش و پرورش خودمو معرفی کنم؟ یا برا ترمیم معدل و شرکت تو امتحانات نهایی جدید مثلا میشه امتحان سه تا پایه رو همزمان پاس کرد یا مثل دانش آموزای معمولی باید ی سال یازدهم رو امتحان بدم سال بعد دوازدهم رو؟

اره فقط اینکه من چون قبلا این پایه هارو گذروندم باید برم مدرسه بزرگسالان یا آموزش و پرورش خودمو معرف ...

راستش اینا رو نمیدونم سوالاتتون تخصصی شد😅 زنگ بزنید از اداره اموزش پرورش شهرتون بپرسید

و او همیشه صدایم را میشنود..!