2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش میخواد بهم بگه خونه پسرش خونه خودشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2916 بازدید | 96 پست
دعاهاش رزق و روزی آورن. بزار بیاره. 😅

نه فدات .اگه منظورت از متراژه خونس  با خاک یکسانم کرد بعد سیزده سال از محله پدرم که  تهران هست یهو عین دیوونه ها گفتیم نمی‌تونیم اجاره بدیم داشتیم بدون اینکه به کسی بگیم اومدیم یکساعت دور تر اطراف تهران تک و تنها   پسرم هم نتونست این راه رو بره و بیاد موند تهران پیش پدرم سرکار می‌ره پسرم.پدرم تنهاست(پسرم از همسر اولم هست)۱۳سال درد اینو داشت کنار خودمه.موتور پسرم رو دزدیدن گوشی خودمو دزدیدن.ماشین شوهرم موتور سوخت ۶۰ملیون ضرر کردیم همه اینا تو این یکسال که باهاشون رفت و آمد کردم شد با خیلی چیزای دیگه که از حوصله خارجه.چون سه سال قطع ارتباط بودم باهاشون اونم بخاطر اینکه با همسر اول شوهرم ریخته بودن رو هم منو رد کنن از زندگیم .

یعنی عروس نیومده خونه ای که پسره خریده رو صاحب بشه؟!!

همش رو نه

یه قسمتی

بله که کسی نتونه از این حرفا بهش بزنه نه به دخترمون نه به عروسمون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش رو نهیه قسمتیبله که کسی نتونه از این حرفا بهش بزنه نه به دخترمون نه به عروسمون

مگه ک س خ ل باشه هر کی اینکارو بکنه🫤

تو خودت پسر باشی با هزار جون کندن و سختی اونم تو این وضع اقتصادی حاضری خونه یا سرمایتو بدی به کسی دیگه!!!

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
مگه ک س خ ل باشه هر کی اینکارو بکنه🫤تو خودت پسر باشی با هزار جون کندن و سختی اونم تو این وضع اقتصاد ...

خداروشکر ماهم خودمون خوبیم هم عروس و دامادای که گیرمون میاد بستگی به ذات ادما داره

واسه همین تا سه دنگ روهم میندازیم پشت قبالشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بگو بله تشریف بیارید سلیطه بازی در نیار

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منم تو عقدم 

خانواده همسرم واقعا ماهن اصلا دخالت نمی‌کنن هیچچچچ 

ولی خانواده خودم رسما دیوونه مون کردن توقع دارن از همبن اول خونه ۳۰۰ متری داشته باشیم 😑

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉
خداروشکر ماهم خودمون خوبیم هم عروس و دامادای که گیرمون میاد بستگی به ذات ادما دارهواسه همین تا سه دن ...

نه ما حماقت نمیکنیم! 

خودمون هم به عنوان عروس توقع بیجا نداریم از کسی😊

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
مگه چیکار کردمحتی بروش نیاوردم

همون میگم نیار

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببینید همسرتون چه طرز فکری داره

اگه همسرتون از اون دست آدماست که خونه رو برا پدر مادر خودش کاروانسرا می‌کنه، مادرشوهرتون چیزیم نگه شما اذیت میشید 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

وقتی میرید خونشون خیلی بااحترام رفتار کنید ولی مثل هفت پشت غریبه

من بعد از ۱۰سال هنوز سر یخچال مادرشوهرم نرفتم

چیزی لازم باشه میگم مامان جان میشه فلان چیز را بدید ؟

یا سفره جمع کردنی وسایل یخچالی را میچینیم روی میز ولی در یخچال را باز نمیکنم

به هیچ عنوان اتاق های خونش سرک نمیکشم

و فقط برای پهن کردن سفره و جمع کردن و ظرف شدن کمک میکنم

و در اخر در بحث های خانوادگی و تحلیل های بعد مهمونی شرکت نمیکنم

این ها باعث میشه اومد خونت روش نشه زیاد خودمونی و صمیمی بشه،و عذابت بده حس مالکیت داشنه باشه

برای منم عجیب بود این رسمشاید تو شهر اینا زمین مفته

همون🤣🤣  

ولی باز دم شوهرت گرم تو این وضع خونه خریده که مستاجری نکشید  انشالله که خوشبخت بشید🥰😍🤩