2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم

326 بازدید | 18 پست

همسرم، عشقم ، همه چیزم سه سال بعد از عروسی از دنیا رفت، امروز نشستم یه مقدار از فیلم عروسیمو دیدم، اشکام بی اختیار به پهنه صورتم میبارید و انقدر صداش کردم که از نفس افتادم😭😭 سالها بود انقدر باهاش خلوت نکرده بودم😔

میدونم تو ذهنتون اینه که ازدواج مجدد کردم یا نه، بله الان یه پسر۱۳ ساله دارم و چهارساله درگیر پروسه طلاقم و همسر فعلیم طلاق نمیده، امروز تمام دردها و غصه هامو زار زدم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ازدواج اولم طلاق شد. همسر سابقم خون به جگرم کرد

الانم ک ازدواج دوممه از همون ماه اول مریص شدم‌ خانواده شوهرم تحقیرم میکنن و میگن از اول مریض بودی

... شوهرم خیلی موقع ها نادیده گرفتتم....خیلی اذیت شدم...دو سال و نیم آویزون در مطب دکتر و دوا و تزریق وعمل و....

حالا هم تنها امیدم کربلاست که برم شفا بگیرم یا بمیرم

نه عزیزم فقط همین یه بچه رو دارم، درگیر قرص و اعتیاد شد و کلا یه آدم دیگه شد و خودم و پسرم رو نجات د ...

خیلی ناراحت شدم چیزهای سختی روتوزندگی چشیدی برای پسرت محکم باش

دقیقاکاش ازدواج دومم و نمی کردم ولی سالم بودم

عزیزم من چند بار تاپیکاتو دیدم الان داری زندگیتو می‌کنی سرکار میری خودت مشکل خودتو بزرگ کردی در نظر شوهرت و خانوادش .‌‌.. کی الان سالمه اخه؟ همه یه دردی دارن انقد خود کم بین نباش

عزیزم من چند بار تاپیکاتو دیدم الان داری زندگیتو می‌کنی سرکار میری خودت مشکل خودتو بزرگ کردی در نظر ...

آبجی

جوری دارم درد میکشم خدا می دونه

حتی گاهی میگم نکنه زبونم لال طوریم شه

نمیتونم خم شم. امروز بعد کلاس موقع زنگ تفریح رفتم استراحت کنم یه کلاس خالی بود. درش سفت بود یه ذره زور دادم بار شه جوری درد کشیدم که خدا میدونه الانم دارم میکشم

اصلا کوچکترین بار سنگینی نمیتونم بردارم حتی گاهی یه قوری

همه راههای درمان د رفتم... خستم

راه درمانم کربلاست.اونجا یا شفاعتم میکنه امام حسین یا همونجا میمیرم