خانما تروخدا اگه کسی اخیرا تو اصفهان سز اختیاری داشته یا قراره داشته باشه دکترش رو به من معرفی کنه. پول و زیرمیزی اصلا مهم نیست هرچقدر باشه فقط قطعی بهم اوکی بدن از الان واسه سزارین😭
سلام عزیزم خوبید انشالله امیدوارم نی نی گلت خوب باشه مثل همیشه عالی باشه
چندهفتتونه الان عزیزم؟؟؟
💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿
سلام عزیزم خوبید انشالله امیدوارم نی نی گلت خوب باشه مثل همیشه عالی باشه چندهفتتونه الان عزیزم؟؟؟
اگرمنم یادتون باشه برج پنج تایپیک زدم شرکت کردید گفتم پروژسترون زدمو نشدم ..ماه بعدش برج شش چهارهفتم بودو بی بیم مثبت شدشکرخدا
💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿
سلام عزیزم خوبی. وای چقدر خوشحال شدم عزیزم😍😍 خیلی خیلی تبریک میگم امیدوارم به خوشی و سلامت بیاد بغ ...
همچنین شما عزیز دلم
منم ۲۰ هفتمه دعا کن منم ب سلامت تااخر برسونم خیلی میترسم عزیزم و استرسی هستم 🙏🥲نی نی شمام بسلامتی بیاد بغلتون و پرروزی و عاقبت بخیری باشه براتون قدمش عزیزم 🙏👣
سلام عزیزم خوبی. وای چقدر خوشحال شدم عزیزم😍😍 خیلی خیلی تبریک میگم امیدوارم به خوشی و سلامت بیاد بغ ...
شما چندهفته نی نیت تکون خورد عزیزم؟
و مانند چه چیزی اوایل حسش میکردید؟؟؟
شما چندهفته نی نیت تکون خورد عزیزم؟ و مانند چه چیزی اوایل حسش میکردید؟؟؟
والا من چون جفتم جلو بود حرکاتشو دیر متوجه شدم، فکر کنم حدود ۲۴ هفته بودم . یه حسی بود انگار دلم فرو میریخت، مثل وقتی تو بازی های شهربازی از سراشیبی یهو میای پایین و دلت میریزه، همونجوری بود.
والا من چون جفتم جلو بود حرکاتشو دیر متوجه شدم، فکر کنم حدود ۲۴ هفته بودم . یه حسی بود انگار دلم فر ...
اره عزیزم منم جفتم قدامی هستش
و یه هفته ای هست دارم حسش میکنم
مثل یه لرزیدن و
یه پرزدن پروانه است ولی خب پشت هم پنج شش باری متوجهش میشم