2777
2789
عنوان

شده نفرینتون بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست

من تا حالا نفرین نکردم اما هروقت دلم شکسته و حرفی نزدم خدا قشنگ گذاشته تو کاسه اون طرف و دلمو آروم کرده🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حق باشه خدا انتقام میگیره وقتی بگی خدایا چیزهایی به سرم اومد شاهد و هم قاضی خودتی دادخواهی کردن را بهش بسپاری 

منم قلبم خیلی سکسته نه تنها قلبم غرورم، ارزوهام، و تحقیر شده ام 

وقتی با تمام ذوقم عروس شدم خوشبخت بودم تازه اولش همگی دست به دست دادن نابودم کردن منم سپرده ام خدا 

هروز میگم من حلال نمیکنم خدایا نگذر

اون 3ساله داره ماشین میرونه چرا چیزیش نشده بود دقیقا من نفرینش کردم شد

شما توی عمرت خیلی نفرین کردی ، یکبار نفرینت  و وقوع یک حادثه همزمان شده . الان اگر پلیس بیاد در خونه شما برنت دادگاه بگن مقصر حادثه شما هستین قبول میکنین و خسارت میدین یا میگین نه به من چه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه خوددش چپ کرده داداشم اومد گفت باباش به داداشم گفته

اهان نمی دونم چه حسی داره خوشحالی یا ناراحت ولی اون حس را منم میخوام یه روزی حس کنم دلم خنک شه 

چنددددد ماههههه هروز گریه میکنم قران بغل میکنم😔

اون 3ساله داره ماشین میرونه چرا چیزیش نشده بود دقیقا من نفرینش کردم شد

چه ربطی داره تصادفه برای خیلیا پیش اومده طرف پنجاه سال راننده بوده یبار تصادف کرده و مرده کسی نفرینش کزده؟ خیر حادثه و اتفاقه این که شما نفرین هم نمیکردی این اتفاق می افتاد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه