2777
2789
عنوان

روز زایمان زن داداشممم

8221 بازدید | 165 پست

الان تایپک دیدم در مورد کادو روز زایمان یاد زایمان زن داداشم افتادم 

روز زایمانش منو خواهرم و مامانم از صبح رفتیم قرار بود بعداز ظهر سزارین بشه ما از ۸ صبح یه فضای سبزی کنار بیمارستان بود با داداشم و مادر زن داداشم اونجا موندیم نمیزاشتن بریم پیش زنداداشم فقط در حد اینکه بریم از دم در احوالشو بپرسیم اجازه می‌دادن دیگه دمدمای ظهر بود به داداشم گفتم گل و شیرینی گرفتی گفت نه بزار ظهر میگیرم گفتم نه ممکنه بسته باشن همین الان بریم چون شهر دیگه ای بود اصلا بلد نبودیم دو ساعت گشتیم گل فروشی پیدا کردیم اونم بسته بود زنگ زدیم اومد داداشم گفت من بلد نیستم برا این روز چجوری باشه تو بگو چجوری باشه گفتم زنت نگفته چیزی گفت گفته طبیعی باشع هر چی باشه مهم نیست آقا منم به فروشنده گفتم بهترین سبد گل برا تولد نوزاد رو برامون درست کن اونم بهترینشو درست کرد شد ۳ تومن بعد

خب

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ممنون که به فکر بودید.

ولی من فکر اینکه خواهرشوهرومادرشوهرم روز زایمان کنارم باشه عذابم میده😄

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

لایک کنید 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من فکر کردم زن داداشم با دیدن سبد گل به اون قشنگی و بادکنک اونجوری چقدر ذوق کنه خلاصه بچش بدنیا اومد و رفتیم تو دیدم در کمال ناباوری پرید بع داداشم کی گفته سبد گل به این گرونی بخری یه ارزون می‌گرفتی ما قیمتشو نگفتیم ولی چون خیلی شیک بود فهمید گرونه آقا هر چی گفتیم بخاطر ارزشی که به تو و بچه داده رفته اینجوری گرون گرفته مگه قبول میکرد تا ماه ها سر داداشم غرمیزد اینم بگم واقعا ندار نیستن