2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من نظر شما را الان دیدم. تورو خدا بیا منو راهنمایی کن. مادرم دیروز بستری شده و داره دیالی ...

سلام عزیزم ان شالله خدا به مادرتون سلامتی بده الهی آمین،چه کاری از دستم برمیاد؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
سلام عزیزم ان شالله خدا به مادرتون سلامتی بده الهی آمین،چه کاری از دستم برمیاد؟

سلام کاش میشد توی واتساپ یا دایزکت اینستاگرام باهات صحبت میکردم و ازت راهنمایی میگرفتم. دیالیز کراتین رو پایین میارع؟ تا چه عددی پایین میاره؟

سلام کاش میشد توی واتساپ یا دایزکت اینستاگرام باهات صحبت میکردم و ازت راهنمایی میگرفتم. دیالیز کراتی ...

سلام عزیزم آره پایین میاره ولی برای هرکسی متغییره که تا چه عددی پایین بیاد به خیلی چیزا بستگی داره،نگران نباش عزیزم خدا بزرگه من کسی رو میشناسم که 6 ماه دیالیز شد بعد از 6 ماه کلیه اش جواب داد و بیماریش کاملا ازندگی بین رفت ان شالله برای مادر شما هم همین طور باشه یا اگر مشکل دیگه ای ندارین میتونید برید دنبال کارای پیوند

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

ان شالله سلامت شده باشن . برای همشهری های اصفهانی که دنبال پزشک خوب هستند برای بیماری های کلیه و مجاری ادراری بهشون دکتر پارین هدایتی رو پیشنهاد میکنم فوق تخصص کلیه هستند و واقعا برای تک تک بیمارانشون وقت میگذارن 

سلام

با دیالیز کسی کلیه اش خوب نشده مگر موارد استثناء که خیلییییییییی غیزممکنه.

کلا دیالیز یعنی ته خط. یعنی نزدیک شدن به مرگ.

خوب شدنی در کار نیست. با این پرستار و دکترهای بیسواد و دستگاههای داغون دیالیز بدتر میشن که بهتر نمیشن. دیالیز انشاله ریشه کن بشه

سلام عزیزم آره پایین میاره ولی برای هرکسی متغییره که تا چه عددی پایین بیاد به خیلی چیزا بستگی داره،ن ...

الکی بهش امید نده. دیالیز نمیکنند که کراتین و اوره و پتاسیم و سدیم و فسفر پایین بیاد. دیالیز واسه دفع سموم بدن توسط دستگاه دیالیزه که بعد از یک مدتی اگه مریض قلب سالم داره و پول کافی هم داره آماده بشه واسه کلیه اهدایی از مرگ مغزی یا زنده