2777
2789
عنوان

لطفا حتما بیاین مخصوصا متاهل ها

235 بازدید | 25 پست

سلام ، دوستان من پدربزرگ همسرم امروز صبح فوت شدن بعد یکی از شهرهای اصفهانن ما تهرانیم ، من ی بچه تقریبا ۳ ساله دارم ک وابسته هم هس بهم و نمیتونم ببرمش با خودمون، هم سختی راه هم اذیت میشه هم شرایط مناسب نیس (مسئله سر بلیطه) . شوهرم ب خاکسپاری نرسید امروز بلیط نبود ، مراسم ۳.۷ بنده خدا پنج شنبه هست،حالا من بخوام باشوهرم برم بلیط فقط اتوبوس هس اونم برای امروز سه شنبه ساعت ۳ عصر و فردا ۱۰ صبح . حالا مسئله اینه من نمیتونم انقد زیاد اونجا بمونم ، تازه برای جمعه هم بلیط نیس باید برای اصفهان بگیریم . چکار کنم؟ اینم بگم ۳ ساله اومدیم تهران کلا رفت و آمد نداریم نه من رفتم نه اونا اومدن ولی زشته نرم نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دیگه من میخواستم چهارشنبه شب بلیط گیر بیاد ک پنج شنبه صب برسیم بعد جمعه بعد از ظهر برگردیم

عزیزم پدربزرگشه حالا من شمارو نمیدونم ولی ما تو مراسم پدربزرگ همسرم اصلا خونه نبودیم همش تو مجلس ختم بودیم بچه سه ساله هم بزرگه دیگه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

شوهرت تنها بره والابچه کوچیک داری کسی انتظاری ازت نداره

چرا والا انتظار دارند مردم..من ۲۸ روز بود زایمان کرده بودم حالم زیاد خوب نبود کرونا هم بود..مادر بزرگ شوهرم فوت کرد..می ترسیدم برم..گله کردن چرا نیومدی..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ببین شرایطتون سخته منطق میگه نرید ولی خودتو بزاری جای همسر و شرایطش ببین از دید اون به قضیه نگاه کن بعد برو

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

ببین شرایطتون سخته منطق میگه نرید ولی خودتو بزاری جای همسر و شرایطش ببین از دید اون به قضیه نگاه کن ...

همسرم گف من حتما امروز میخوام برم خیلی ناراحت و داغونه بعد از سرکار زنگ زد گفتم منم بیام برا چهارشنبه شب بلیط بگیریم گف خسته نباشی پس کی بریم کی برگردیم