2777
2789

قراره امروز بریم وسایل آرایشی واسه خواهر شوهرم ک چند روز دیگه عروسیشع بگیریم بگید ببینم چیو چی انتخاب کنم براش 

بگید یادم نره 

من انتخاب می کنم بچه ها لوازم آرایشی ها رو بگید اسم ها رو چیو چیو فراموش نکنک

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبرسان ، کرمپودر ، پنکک، پرایمر ، ریمل ، سایه ، خط چشم ، ژل ابرو یا حالا مداد ابرو ، رژ لب پالت بگیر ، خط لب ، ست براش 

تخصصی تر کانتور و کانسیلر و پودر فیکس ، 

باز یادم اومد اضافه میکنم 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

مرطوب کنندهپرایمرکرمپودرپودر فیکسکانتورکانسیلربراش،بیوتی بلندررژ گونه رژ لب خط لب سایه چشمخط چشم ژل ...

مرسی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
یسری جاها پک کامل لوازم آرایشی میفروشن فکر کنم قیمتش بالا باشه

اره خیلیی گرونن

آبرسان ، کرمپودر ، پنکک، پرایمر ، ریمل ، سایه ، خط چشم ، ژل ابرو یا حالا مداد ابرو ، رژ لب پالت بگیر ...

ممنون گلممم 

ببین قشنگممممم  بزار طرف بیاد خواستگاری باهاش حرف بزن  شرایطش رو ببین ..... اگه بنظرت خوب بود قبول کن و و یه دو مذهب برای آشنایی حرف بزنید بیشتر همو بشناسید

ولی اگه ازش خوشت نیومد جواب رد بده 

نه چرا برات بد باشه تو هم آدمی حق انتخاب داری

ببین قشنگممممم بزار طرف بیاد خواستگاری باهاش حرف بزن شرایطش رو ببین ..... اگه بنظرت خوب بود قبول ک ...

🤍

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹