این یه خواهر داره شوهرم که هروقت بیمارستان بستری بودم حتی یه زنگم نزد بدتر رفت پشت سرم حرف درآورد خودشگ عمل داشت منو خانوادم رفتیم ملاقاتش بعددیشب شوهرم بعدسه روز داشت نیومد خونه هرروزم خراب بودن چراغ ماشگینو بهونه میکرد میموند خونه مادرش اینا حالا دیشب خواهرم برداشته آورده بیمارستان از ساعت پنج و نیم عصر از خونه درآوردن ساعت هشت و نیم شجب اومد خونه گفتم نمیام گفت خواهرم ایتام هستن بیا منم گفتم دیگه هیچ نمیام اونم رفت۰!جقبلش پرسیده بودم خونه بهم ریخته اگه میان شب خونمون با پدرم برم خونه ولی خودش خواهرش گفتن نه شب نمی مونیم!یه بار قبلاً رفتیم ملاقات پسرش ولی این سگری عمل داشت نرفتم شوهرم رفته!گ این زن اونقدر بی دانه که جلوچشجم من به شوهرم انگور داد خودشم انگور خورد ولی یکدفعه تعارف من نکرد حالا من احمق هرسری میومدن خونمون هرچی داشتم نداشتم میریختم جلوشون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
میگم این خواهرش وقتی من بستری بودم بیمارستان یه زنگ نزد بهم که هیچ پشت سرم کلی حرف دراورد بعد الان پسرش سنگ کلیه داره عمل کردن برداشتن سنگو یه هفته قبل هم کلیه اش عفونت کرده بود رفتیم ملاقات این سری گفتم نمیام دیشب شوهرم بعدسه روز میخواست بیاد خونه خوشحال بودم گفتم میرم میگردیم بعد پنج و نیم عصر زنگ زد دارم خواهرمو میبرم بیمارستان .منم گفتم واسه شگام میان؟گفت نه ! آخه خونه بهم ریخته بود منم خونه مادرم بودم!بعد ساعت هشت و نیم شب اومد دنبالم گفت خواهرم اینام تو ماشین هستن بیا بریم گفتم نمیام اونم رفت
اره تو زندگی مسائل مهم تری هست از اینکه شما گفتین اگر سر هرچیز الکی قهر کنید دیگ قهرتون ارزشی نداره برا شوهرتون
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰