2777
2789

سلام دوستان عزیز 

من چند سال پیش لیسانس گرفتم و خانه دارم و مثل خیلیای دیگه آرزو داشتم شاغل باشم 😔

ولی ناموفق بودم تا الان که 

از هر جهت خیلی نیاز دارم دلم میخواد یه آزمون استخدامی قبول میشدم و مشغول بکار خیلی اذیت میکشم 😔😔😔😢😢😢از یه طرفم آرزو به دل موندم 

همش میگم پدر مادرمم الان بچه های دیگرانو میبینن شاید تو دلشون میگن به هیچ جایی نرسید دلم میخواد اونا هم خوشال میبودن بابت من . ببخشید زیاد حرف زدم جدا از دردودل 

میشه یکم راهنماییم کنین .چجوری قبول شدین مثلا یه آزمون میزارن منابع میدن چیا خوندین از چه جور کتابایی و...کلا یکم راهنماییم کنین از خودتون بگین خواهش میکنم 🙏🙏ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دردتو درد دل ملیونها هموطن ایرانی مون هست  .. خیلیا کلی زحمت کشیدن و هزینه کردن به امید اینکه شغلی پیدا کنن .. حالا باز خوبه خانومها یکی دیگه وظیفه داره مخارجشونو بده .. اقایون چی .. میخوان سرپرست خانوار بشن حتی نمیتونن از بیکاری و بی پولی ازدواج کنن .. ای خداااا 

خودت به همه کمک کن ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

شما اینجا رو ببینید .. خیلی ناراحت میشه ادم .. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1480727/میشه-لطفا-برای-یه-سرپرست-خانواده-دعا-کنید-براش-کار-پیدا-شه

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

دوست عزیز بستگی به رشته تحصسلس شما داره بله وقت برگزاری آزمون بطور متوسط از زمان ثبت نام تا آزمون حداقل 40 روز وقت میدن و معمولا دروس امتحانی رو معرفی میکنن مثلا نمیگن فلان کتاب از فلان نویسنده فقط مبحث رو عنوان میکنن و درو عمومی شما حتما یا باید پایه قوی داشته باشی یا خوب بخونی 

تو سایت ای استخدام بری بهتر بهت کمک میکنه 

اراده کن تلاش کن و به خدا توکل کن 

انشالله موفق میشی 

خخخخخ
دوست عزیز بستگی به رشته تحصسلس شما داره بله وقت برگزاری آزمون بطور متوسط از زمان ثبت نام تا آزمون حد ...

مثلا چه کتابایی بگیریم ؟ همسرم میگه نویسنده هاش فرق میکنه ولی مبحث که همونه  .مثلا من رفتم کتابفروشی اسم کتابو گفتم یه کتاب دانشگاهی از یکی از رشته ها (که مرتبط هستن و تقریبا یکسان )گرفتم . 

سلام بستگی به رشتتون داره من همزمان 3 جا ازمون دادم و یکی رو قبول شدم ولی اذیت کردن 3 بار عملی و گزی ...

رشتم حسابداری . ولی دانشگاه بخاطر یک سری مشکلات علاقمو از دست دادم و نشد بخونم برا همین معدلم خوب نیست و هر آزمونی نمیتونم شرکت کنم و شانسم کمه . این چند تا کتابم گرفتم همش نظریه هستن و کلا نام اشخاص و...اصلا مغزم منفجر میشه . ای خداااا یعنی استخدامی نظریه میدن اینقد 

بستگی داره مثلا واسه حسابداری باید مباحث کلی حسابداری دستتون باشه که مشترک همه رشته هاست  شما ...

مرسی .🙏🙏🙏🙏 بازم چیزی به نظرتون رسید راهنمایی و... ممنون میشم اگه بگین .لطف بزرگی میکنید