2777
2789
عنوان

دلیب قطعی وای فای از دیروز

83 بازدید | 9 پست

دوستان از دیروز وای فای خونمون قطعه. دلیلش چی می تونه باشه.   خواستم ببینم فقط مال ماست بررسی کنم. یا بازهم کسی  هست.   از شرکت آسیاتک.  کجا پیگیر بشم

زنگ بزنید پشتیبانی اسیاتک. بررسی میکنن از خطه یا نه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما از طب سنتی نتیجه گرفتید مشکلتون چی بود؟

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

در چه موردی ؟راجع به کدوم تاپیک یا کامنت؟

من صورتم موهای زائد درمیاد جوش میزنم پریودام عقب میفته میخواستم ببینم از دکتر طب سنتی نتیجه میگیرم؟

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

من صورتم موهای زائد درمیاد جوش میزنم پریودام عقب میفته میخواستم ببینم از دکتر طب سنتی نتیجه میگیرم؟

من طب سنتی رو خیلی قبول دارم  به شرطیکه دکترش حاذق باشه.  این مورد شما رو تجربه نداشتم معذرت. . احتمالا مشکل هورمونیه اینطور که توصیف کردی.  یه متخصص زنان هم مراجعه و بررسی کن

سلام یه تاپیک ور مورد طب سنتی قفل شده ،شما تهرانید ،دکتر طب سنتی خوب برا درمان مشکلات پوستی سراغ دار ...

سلام نه عزیزم متاسفانه تهران نیستم و به دکتر طب سنتی دسترسی نداریم