2777
2789

من چند وقت پیش عروسی دختر خالم بود خیلی همه ازم تعریف کردن یعنی جوری شده بود که فامیلای داماد ازم میپرسیدن مجردم یا نه ، دو سه نفرم از مامانم پرسیدن قصد ازدواج داره؟ 

بعد از اون گواهینامه رفتم مربی ازم پرسید قصد ازدواج ندارم  ولی الان یه ماهه نه کسی زنگ زده نه کسی از موردایی عروسی چیزی گفتن 

بعد یه داستانی خیلی جالبه حدود ٢٠ روز بعد از عروسی دختر خالم زن دایی همش ناراحت بود گریه میکرد ولی الان سه چهار روزه شاده ، 

مامانم میگفت بعید نیست برات دعا گرفتن ،

من به این چیزا اعتقاد ندارم ولی شما بگید چک کنم؟ 

از پارسال که خواستگار از خونمون رفته تا امسال هیچ موردی به خودمون نگفتن درصورتی که ما جایی میریم همه از مامانم میپرسن دخترتونه؟ قصد ازدواج نداره!

جادو واقعیت داره ولی نباید تهمت زد به کسی 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

جادو واقعیه و ممکنه این کارو کرده باشع

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جادو واقعیت داره ولی نباید تهمت زد به کسی

جالبیش اینجاست زن عموی زن دایم از مامانم گرسیده بود دختر شوهر نمیدی برای پسرم میخوام اینا ولی از فردای عروسی این گریه میکرد چون پارسال برای برادرش خواستگاری کرد جواب رد دادم بعد از اون هیچ کسی برام نیومده 

عزیزم دلایلت کافی و منطقی نیست برای تهمت زدن. من نه شما رو میشناسم و نه زنداییتون رو.... اینکه خواستگار نیاد دلایل متعددی داره. مثلا وقتی چندین نفر ازتون خواستگاری کرده باشن و به هر نحوی رد شده باشن ممکنه این شائبه رو در موردتون بوجود بیاره که سختگیرین و پیگیر نشن. اینکه زنداییتون خوشحالن فقط یه دلیل ممکنه داشته باشه؟؟؟؟؟ فکرتونو با این مسائل مشغول نکنید. حتی سنگینترین طلسما هم در صورتیکه شما از نظر ایمانی خودتون رو قوی کنید و به خدا نزدیک بشین، اثر نخواهند کرد... قرآن زیاد بخونید و به این چیزا فکر نکنید. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

چی شد لباست، همون رو پوشیدی یا با حرف دختر خاله عوض کردی؟

نه بابا عوض نکردم همونو پوشیدم میکاپمم vip رفتم همه انقد تعریف میکردن به هیچ عنوان از اول تا اخر مراسم دختر خالم با من نرقصید ولی بجاش من همش با بقیه مهمانا رقصیم