2777
2789

ترو خدا کمک کنید چیکار کنم چی بخورم پیاده روی دیگه خیلی خیلی زیاد کردم پله هم همینطور ورزشم همینطور دکتر گفته اگه دردات شروع نشه باید سز کنی اصلا دلم نمی‌خواد سز بشم همسرمو خانوادمم با این که برم اتاق عمل مخالفت و دوست ندارن خاطرات خوبی نداریم چیکار کنم  به نظرتون دیگه یه راه حل بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ده روز مونده به زایمانم دکترم گفت بچه کامل شده بایک سوزن کیسه اب سوراخ کرد گفت چندساعت دیکه حتما برو بیمارستان اگه گفتن نه بکو لکه بینی دارم بستری کنن رفتم شبش همون شب زایمان کردم

عرق کاسنی بخور زعفرون بخور پیاده روی هم زیاد بکن

زعفران خطر داره تپش قلب برای مادر و بچه میاره امکان داره بچه تو خون خفه بشه من زایمان دومم همین زعفران کاری کرد بچه از ناف جدا شده بود فکر کنم هم.رفتم بیمارستان فوری نیم ساعت نشد بردن اتاق عمل و سزارین کردن

پیش ماما برم ؟

همون بیمارستانی ک قراره زایمان کنی البته با پزشکت مشورت کن اول.وقتی بچه نیاد باید هر روز بری معاینه بشی بعد هی دست میکنن دقیقا تحریکت میکنن و دردات شروع میشه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری