2777
2789
عنوان

چطوری به همسرم آرامش بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10037 بازدید | 37 پست

من اگر بودم دوست داشتم خيلي روشن و شفاف ازم قدر داني بشه 

اما همسرم كاملا برعكسه 

اگر خيلي روشن ازش قدر داني كني ، شروع ميكنه به غرغر كردن از كار اينا 

منم شرايط شما داشتم

من اصلا اصلا تحقیرش نمی کنم سعی  میکنم بهش امید بدم که این دوران گذرا هست. فقط میخوام از این حال روحی بیرون بیاد

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامبر دست کارگر رو بوسید.

این نشون میده که چقدر شان یه کارگر بالاست. حالا اگر اینو بیاریم در دنیای امروز شاید خیلی از کارها به نظر سطحشون پایین به نظر بیاد اما ارج بالایی دارن.

یا براش شوهر من رو مثال بزن. شوهر من درامدش بد نیست خداروشکر. یعنی اندازه ای هست که زیر بار قرض کسی نریم. و احتیاج به درامد بیشتری نداریم. اما شوهرم همش میگه من برم تو آژانس کار کنم؟ برم صندوق داروخانه واستم؟ و ...

با اینکه خودش به قول شما مهندسه و برای خودش شخصیت بالایی داره

میخوام بگم کار اصلا عار نیست

ما مورد دیگه ای داریم که حدیثه میفرماید دراوردن رزق حلال مثل راه رفتن بر روی لبه شمشیر برنده است.(حدودا) یعنی اینقدر سخته. پس همینکه روزی حلالی درمیارین خوشحال باشین

سلام عزیزم بله یادمه شما دوستای دوران سختی من بودین    

آخي عزيزم، هميشه تو فكرت بودم! خوشحالم كه مشغول زندگي هستي و سختي ها تموم شد ، در موردش حرف نميزنم، انشالله كار همسرت باز اكي ميشه نگران نباش بهش اميد بده

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

حرفاتون خیلی قشنگه فقط نگرانم اگه زیادی هم قدردانی کنم به قول خودمون از اون ور بوم نیفته 

آخي عزيزم، هميشه تو فكرت بودم! خوشحالم كه مشغول زندگي هستي و سختي ها تموم شد ، در موردش حرف نميزنم، ...

ممنون عزیزم. خدا رو شکر اون روزا گذشتن حتی دیگه فراموشش کردم و اصلا یادم نمیاد اون روزا توی زندگیم وجود داشتن

حرفاتون خیلی قشنگه فقط نگرانم اگه زیادی هم قدردانی کنم به قول خودمون از اون ور بوم نیفته 

از اون ور بوم بيفته ينى چيكار كنه؟

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

میدونید گاهی آدم یه گوشه از ذهنش یه فکرایی میاد مثلا من مهندسم چرا باید شغل همسرم این باشه. البته فقط گاهی و اونم بیان نمیکنم. این فکر آزارم میده

از اون ور بوم بيفته ينى چيكار كنه؟

مثلا پررو بشه و بعدا که اوضاع خوب شد همش بگه دیدی چقدر مرد خوبی بودم. البته اینا فقط فکرای منه

همسر من 3 سال اول زندگی اعتیاد داشت. بیکار بود، درست 40 روز بعد از بدنیا اومدن دخترم رفت مرکز ترک اعتیاد و پاک شد. یکسال و نیم بعد از پاکیش هم همچنان بیکار بود و این درحالیه که من لیسانسه هستم. الان تازه دو ساله رفته سر کار با حقوق 1تومن. اینقدر تو 4سال و نیم اول بد بختی کشیدم که تو این دوساله که رفته سرکار انگار تو بهشتم 

خداوندا، ترسهایم را ازم بگیر...
مثلا پررو بشه و بعدا که اوضاع خوب شد همش بگه دیدی چقدر مرد خوبی بودم. البته اینا فقط فکرای منه

خب واقعا مرد خوبيه ديگه... از اين فكرا نكن عزيزم...در ضمن تو هم واسه زندگيتون يه كارايى كردى ديگه...

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
خب واقعا مرد خوبيه ديگه... از اين فكرا نكن عزيزم...در ضمن تو هم واسه زندگيتون يه كارايى كردى ديگه...

البته منم کمکش میکنم تقریبا نود درصد حقوقم برای قسط میره

وقتی لباس کار اون ارگان رو میپوشه میگه از این لباس متنفرم ولی مجبورم. دلم براش میسوزه ولی کاری هم از دستم بر نمیاد