2777
2789
چرانباید بشه؟🤔مگه به قده اصلا

آره

به لگن مربوطه

قد بلندا راحت تر میتونن زایمان کنن

البته استثنا هم وجود داره طبیعیتا

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب من نمیدونستم

معمولا هرچی قد بلند تر باشه زایمان طبیعی راحته تره

معمولا البته 

ولی خوب قد خیلی کوتاه واقعا ریسکه من دختر عمومم کوتاهه قدش محبور شدن سزارین کنن 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چ ربطی ب قد دارع؟

بخاطر لگن

نه همیشه ولی ممکنه کمی مشکل درست کنه

نه آخه یکیو دیدم تازه لگنش هم کوچیک بود

غیر ممکن نیست

میشه

من خودم دختر عمو هام کوتاهن یکی شون اورژانسی سزارین شد بخاطر لگن 

ولی اون‌یکی دختر عمکم ۳ تا طبیعی اورده