2777
2789
عنوان

معرفی مرکز ناباروری خوب تهران

143 بازدید | 19 پست

بعد ۷سال ازدواج و ۴تا سقط..مخم هنگ کرده..نمیدونم دیگه چیکار کنم..دو ساله هم هست باردار نمیشم..pco هم هستم..فردا جواب عکس رنگیم آمادس.دنبال مرکز خوبم که برم واسه ivf

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آگه وقت داری ..برو جای دولتی ...مثل مهدیه 

خوبه اونجا؟

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
خصوصی  ها فقط پول میگیرن ...یکروز در میون‌سونوی واژینال ...با دارو حدود ۱۰ میلیون هزینه میشه&nb ...

آره خیلی بی انصاعن.منم میدونم میتیغن زورم میاد برم.بیمارستان شریعتی چطوره؟؟

خصوصی  ها فقط پول میگیرن ...یکروز در میون‌سونوی واژینال ...با دارو حدود ۱۰ میلیون هزینه میشه&nb ...

من دوستم اونجا ست ..توصیه کرد برم اونجا ..ولی من شاغلم و از شهرستان میام تهران ....مجبور شدم برم خصوصی  

آهان.ممنون عزیزم.دکتر خودم دکتر اشرفی..رویان..ولی خودش به همه میگه برید اکبر آبادی.اونجام بد نیست.ولی فوق العاده شلوغه.کل هزینه ivf میشه ۳تومن

مو مشکی جون دوستت دکتر خاصی رو معرفی نکرد تو مرکز مهدیه؟