2777
2789
عنوان

دوری از بچه🥺

346 بازدید | 19 پست

کسی هست درد دل کنم باهاش دلم خیلی گرفته دلتنگ بچم هستم😪🥺🥺

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

میشه بگی چرا دوری ازش ؟ 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینجا تهش میان ‌میگن مادر بودی باید میموندی پیشش حتی اگه خودت از بین می‌رفتی 

درکی ندیدم این‌جا از این موضوع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
🥹قربون دلت برم چرا دوری ازش😔

بخاتر یه بحث مادر شوهر و شوهرم 11 شب بیرونم کردن بهم تهمت بی عفتی و بی ناموسی زدن خواهر شوهرم میگه من بخاتر تو میترسم شوهرمو بیارم خونه مادرم چون تو باهاش میخندی

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

عزیزم اینجا تهش میان ‌میگن مادر بودی باید میموندی پیشش حتی اگه خودت از بین می‌رفتی درکی ندیدم این‌جا ...

دقیقا 

منم دورم ازشدلم خونه از دوریشبمیرم براش

عزیزکم تو چرا دوری🥺

تازه شوهرم مریضی دو قطبی هم داره زندگیم داغون شده الانم خونه بابام هستم هنوز یه زنگی نزدن بگن کجایی چیکار میکنی

خدا یا مادرا بابچشون امتحان نکن

الهی آمین🥺🫧

چرا دوری ازش عزیزم

یکمی شو گفتم چرا دورم از خونه بیرونم کردن اونم شب