2777
2789
عنوان

ترشح سفید روز موعد پریودی

774 بازدید | 12 پست

بچه ها امروز موعد پریودمه.از دیروزم دل درد پری عجیبی داشتم.. حالتش یه جوری بود.امروز به جای پری ترشح سفید داشتم همش.البته شروعش یکوچولو قهوه ای بود.. بعد همش ترشح سفید.. میتونه از علایم بارداری باشه؟من چندتا علایم دیگم داشتم این ماه البته

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک بذار خیالتو راحت کن.الان بی بی نشون میده.

الان بعدظهره اشکال نداره؟خیلی معذرت میخوام اما تازه ام از دسشویی اومدم.میترسم غلظتش کافی نباشه.. بذارم الان؟

واای.. راس میگی؟استرس گرفتم🙉

بی بی چک بذار عزیزم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
ادرار صبح بهتره عزیزم.غلظتش بیشتره و مطمئن تره.

پس صب میکنم تاصب.ایشالا که باشه.هرچی خدا بخواد😔

پس صب میکنم تاصب.ایشالا که باشه.هرچی خدا بخواد😔

چی شد پس؟ باردار بودی

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت