2777
2789

اون یدونه دختر داره رو هم واسه تلطیف موضوع گفتی یجورایی توجیه بشه کارش نه؟شایدم نداره  

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کار خدا نمیشه دست برد .. به دوستتون بگین شکر گذار باشه و به هر جنسی خدا بهش میده  شکر کنه و سلامت اون جنین و نوزاد براش مهم باشه نه جنسیت .. گاهی خدا قهرش میگیره و متاسفانه  شاید بده اونی رو که میخوایم ولی با مشکلات جسمی و ذهنی  برای تنبه ما و اینکه شاکر و راضی نبودیم به قسمت و  قضامون ....  

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

اگه اینطور باشه همه با یه آمپول زدن جنسیت مورد نظرشون رو داشتن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

هروقت تونستی یه زن 20 ساله رو با مواد غذایی و دمنوشو دعا  مرد کنی جنین یه ماهه رم میتونی😐خوب عزیزم از لحطه اول لقاح یعنی وقتی روز اولشه جنسیت معلومه میشه این چه حرفیه

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖