2777
2789

بخاطر اینکه فری سولفات کف سر خوب تمیز نمیشه الودگی و‌چربیا توی پوست سر میمونه باید هر سه بار فری سولفات یکبار با شامپو معمولی کف سر بشوری

ماسک مو بزن ب ساقه موهات بزار ده دقیقه بمونه بعد کف سرتو با شامپو معمولی بشور خوب با انگشتات ماساژ بده تا الودگی ها از بین بره 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اینکه فری سولفات کف سر خوب تمیز نمیشه الودگی و‌چربیا توی پوست سر میمونه باید هر سه بار فری سول ...

والا من دوبار با فری سوفات و یبارم با سولفات دار می شستم حدود هر ۳ ۴ روز یبارم می رفتم حموم ولی خب با این حال ریزش آورد

آره دیگه استفاده نمی کنم فقط شامپو رو عوض کنم کافیه؟ کار دیگه ای نکنم؟

اگه خیلی شدیده جوشان ب و زینک بخور ، این تجربه ی خودمه ریزش موهام خیلی کمتر شد 

باز بری داروخونه برا شامپو بهتر راهنماییت میکنن

والا من دوبار با فری سوفات و یبارم با سولفات دار می شستم حدود هر ۳ ۴ روز یبارم می رفتم حموم ولی خب ب ...

مطمئنی از شامپو؟؟  مشکل هورمونی کمبود اهن هم باعث ریزش میشه

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

اگه خیلی شدیده جوشان ب و زینک بخور ، این تجربه ی خودمه ریزش موهام خیلی کمتر شد باز بری داروخونه برا ...

بابا یونی زینک و فولیکوژن میخورم حدودا ۴۲ روزه

نمیدونم لنتی چرا ریزش آورد

مطمئنی از شامپو؟؟ مشکل هورمونی کمبود اهن هم باعث ریزش میشه

والا شامپو مو بدون سولفات کردم مکمل فولیکوژن و یونی زینک و ویتالی تون خریدم که اگه جواب نداد بعدش برم دکتر

اره احتمال داره دلیل دیگه ای داشته باشه و البته من اضطرابم هم شدیده ولی از اینکه بدون سولفات ریزش آورده مطمئنم

بابا یونی زینک و فولیکوژن میخورم حدودا ۴۲ روزهنمیدونم لنتی چرا ریزش آورد

من اون روز داروخونه بودم دکتره داشت توضیح میداد برا یکی میگفت سولفات استفاده نکن ریزش میاره ، یه شامپو دیگه بهش داد 

مطمئنم از سولفاته منم قبلا استفاده کردم 

ویتامیناتو ادامه بده

من اون روز داروخونه بودم دکتره داشت توضیح میداد برا یکی میگفت سولفات استفاده نکن ریزش میاره ، یه شام ...

مرسی ازت عزیز🤍

والا به منم تو داروخونه گفتن خودشونم از این شامپو استفاده کردن راضین زیاد به حرفاشون اعتبار نیست بخصوص که اکثرا فروشنده ن نه خود داروساز 

بذار ویتامینام تموم شه میرم دکتر 

اینطوری خیالم راحتتره

مرسی ازت عزیز🤍والا به منم تو داروخونه گفتن خودشونم از این شامپو استفاده کردن راضین زیاد به حرفاشون ...

اره ولی من این حرفو از خود دکتره شنیدم 

دکترم که بری خیلی بهتره ، انشالا که حل شه ❤️