2777
2789

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

دنیا جای سختی هاست. خوشی هاش هم موقتند مگر برای اهل تقوا و یاران الله.

یاد کنیم بیماران اسیران مردم مظلوم غزه و لبنان و جبهه مقاومت. به لحظات نورانی و خاص و کمیاب نماز شب نزدیک میشیم. و من الله التوفیق. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. پاک باش و خدمتگزار برای الله

عزیزم غصه نخور من نمی‌دونم مشکلت چیه ولی منم خستم خیلی بخدا دیگ حوصله ندارم دلم میخاد ازدواج کنم از حرفا نگاها زخم و زبونای فامیل خست و‌کلافه شدم هرچی دعا نماز ذکر انجام میدم جور نمیشه ولی شاید خدا زمانش رو هنوز برام فراهم نکرده تو هم ی روزی غصه هات تموم میشه ی روزی میرسه ب گریه های الانت میخندی ک چ غصه های الکی میخوردی منم اگ لایق باشم حتمان برات دعا میکنم😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشید

فدات خانمی وهمچنین عزیزم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام عزیزم دخترتون الان دیگه باید کلاس سوم باشن؟ رسیدن ب هم سن هاشون ؟منم نگران پسرم هستم😪

سلام عزیزم

گلم دختر من در اصل باید دوم باشه

ولی من پارسال یه مدت رفت و دیگه نزاشتم بره 

امسال دوباره رفت اول 

مشکل پسر شما چیه؟

عزیزم امسال بهتر شده؟ منم یه پسر دارم که الان پنج سالشه. تازه شروع کرده به جمله گفتن. از دو سالگی من بردمش دکتر. ولی همه دکترا گفتن چیزی نیست صبر کن. تازه گفتار درمانی و کاردرمانی شروع کردم. خیلی نگران مدرسش هستم

از دو سالگی بردم ولی چون ما ایران نیستیم همه میگفتن مربوط به دوبانگی میشه. ولی من مطمن بودم که تاخیر زیادی داره. تازه الان دکتر براش بازی درمانی و گفتار درمانی تجویز کرده. شبانه روز ندارم از استرس

از دو سالگی بردم ولی چون ما ایران نیستیم همه میگفتن مربوط به دوبانگی میشه. ولی من مطمن بودم که تاخیر ...

ماهم دو زبانه هستیم

ربطی نداره چون پسرم هیچ مشکلی نداشت

استرس نداشته باش ان شاءالله خوب میشه 

دارو مصرف میکنه؟