2777
2789

سلام شبتون بخیر

من با یه آقایی آشنا شدم تقریبا هم سطح هستیم و از هم خوشمون میاد (همشهری خودمه)

من خونواده معمولی دارم و یکم سنتی هستیم ...

ایشون‌ از من پرسید معیارت برای ازدواج و مرد خوب چیه‌

من گفتم ادب اخلاق خونواده دار و اینا. بعد گفت اینا کلی هس، زیاد بگو میخام بدونم 

من چی بگم؟؟ خودم نمیدونم چی بگم🤦🏻‍♀️

میشه شما چنتا معیار برای انتخاب یه مرد خوب رو بگین

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معیارای خودتو بگو خب

بعدم اون معیارایی که شما میخوای توی مرد مورد نظرتو نباید به اون بگی که بعدا ادای اونجوری بودنو دربیاره باید بزاری اون خود واقعیش باشه

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

من گفتم شغل مهمه برای تضمین آینده گفت درآمدم خوبه اما شغلش رو نگفت

بعد گفتم رابطه نداشتن قبل ازدواج مهمه عصبی شد گفت گذشته هرکس به خودش مربوطه و فلان (گفته بود رابطه نداشته و نداره)

من گفتم شغل مهمه برای تضمین آینده گفت درآمدم خوبه اما شغلش رو نگفتبعد گفتم رابطه نداشتن قبل ازدواج م ...

بگو دیگه این برای من مهمه عصبی شدن نداره

خیلی جدی باش

بگو شغلتون چیه دقیقا و جزئی میخوام بدونم

رک باش

.

خب معیار هر کس فرق میکنه من چون خیلی جزئی نگرم معیارامم خیلی جزئیه بخوام بگم دو صفحه میشه

منم جزئی‌ نگرم اما چون تازه آشنا شدم و همچنین تجربه ای ندارم نمیدونم چی بگم

میشه لطفا چنتا بگی 

مثلا نوع و سبک پوششاخلاقیات اعتقادی و مذهبیسبک زندگی خانوادگیاهل دود و دم بودن و...پول و داراییشغلاش ...

خیلیییی ممنون ❤️اینا رو کپی میکنم بهش بفرستم بگه البته خب ممکنه صادق نباشه و بخاد بهترین خودشو جلوه بده 😁😂

خیلیییی ممنون ❤️اینا رو کپی میکنم بهش بفرستم بگه البته خب ممکنه صادق نباشه و بخاد بهترین خودشو جلوه ...

مثلا بگین شما رو پوشش خانومتون حساسین؟ من مثلا مانتویی ام و زیاد محجبه نیستم

یا مثلا میخوام بدونم شما درامدتون چقدره شغلتون چیه و خونه و ماشین و... دارین یا نه؟

یا مثلا من با دود و دم مشکل دارم و دوست ندارم سیگار یا حتی قلیونی باشه همسر ایندم 

اینا مثال بود ک بدونی چجور سوال کنی

بگو لطفا صادقانه بگین چون بحث ی عمر زندگیه و من با شما رو راستم

.

خب این سوال نابه جاییهاین سوالو باید تو صحبتای خواستگاری پرسید نه قبلش

نه چون تو‌ ی محلیم و چشم تو چشم میشیم .پدرم گفت قبلش مطمین شو ک‌پسره اصلا میتونه زندگی بچرخونه بعد دیدار باشه .

سخته هرروز از جلو مغازش رد میشم .متوجه منظورم شدین چی میگم؟؟