2777
2789
عنوان

سرما و کمک به حیوونات

55 بازدید | 7 پست

خانما اذربایجان تو پاییز زمستون خیلی سرده ، ما انباریمون تقریبا البته تقریبا خالیه ولی خب جا برای ۲۰ تا گربه و اگه چفت بشینن تا ۴۰تا هست. پارسال بردم بخاری گذاشتم یذره از لای درو باز گذاشتم.صبحانه ناهار شام میبردم فقط یدونه گربه میومد و چون هی میرفتم پایین شوهرم اومد دید و عصبی شد گفت مگه عقل نداری. ولی دلم میسوزه سردشون میشه چون خودم تحمل سرما ندارم درک میکنم.

سه روز اونجوری بود و اگه ادامه میدادم گربه های زیادی میومدن و نذاشت.

چیکار کنم ؟ایده برای گرم کردنشون دارین؟

اینم بگم شوهرم هر دو سه روز یه بسته سه کیلویی پای مرغ میخره میندازیم زمستونا،یا میریم بیرون شهر میریزیم هم تفریح میکنیم.دونه هم میریزیم.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه کارتن ضخیم پیدا کن دورشو موکت بپیچ بذار تو حیاط تا بیان توش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
یه کارتن ضخیم پیدا کن دورشو موکت بپیچ بذار تو حیاط تا بیان توش

کارتن موز؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه الان پیشم بودی از بس میچلوندمت له میشدی ،خدا ادمایی مثل شمارو زیاد کنه

میتونی یه قسمتهایی کارتون مقوای با نایلون زخیم کاور کنی،یا یه چهار چوب چوبی روش نایلون بکشی 

کارتن موز؟

خدا پدر مادرتو نگه داره که همچین بچه ی شریف و انسانی تربیت کردن 

اینا همه تاثیرلت لقمه ی حلاله 

دست به خاک میزنی طلا بشه عزیرم خدا هزاربرابرشو بهت بده بچه هاتو در پناه خودش حفظ کنه

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

اگه الان پیشم بودی از بس میچلوندمت له میشدی ،خدا ادمایی مثل شمارو زیاد کنهمیتونی یه قسمتهایی کارتون ...

باید اینکارو بکنم .

خدا پدر مادرتو نگه داره که همچین بچه ی شریف و انسانی تربیت کردن اینا همه تاثیرلت لقمه ی حلاله دست به ...

اما پدر من ادم شریف و انسانی نیست.بچه خودشو سوزوند و نوشو کشت و...

ولی ممنونم لطف داری.