2777
2789
عنوان

یه چیز نی نی سایت خیلی جالبه

405 بازدید | 24 پست

همه از گرونی و ...مینالن ..در حالی که بیشتر تاپیکات در مورد اعمال زیبایی مثل تزریق ژل و کاشت ناخن و عمل بینی و ...کاش اینقدر که پول خرج این کارا میکردن خرج اعتماد به نفسشون میکردند تازه جیبشون هم خالی نمیشد که مدام از بی پولی و گرونی ناله کنن ...چند وقت پیش به تاپیک میموندم استارتر تاپیک به قدری از بی پولی ناله کرده بود که نمی‌دونم برا خوردن ساده هم پول نداریم والا تاپیکای قبلشم دیدم دماغش را که عمل کرده بود و کلی کارای زیبایی غیر ضروری ...

مردم دیگه شده وام میگیرن قرض میکنن تا اینکارا رو انجام بدن چون حس میکنن اگه انجام بدن عقب میمونن از بقیه.. به قول یکی مردم قیافتو میبینن نه اینکه دیشب شام خوردی یا نه

....💖!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم دیگه شده وام میگیرن قرض میکنن تا اینکارا رو انجام بدن چون حس میکنن اگه انجام بدن عقب میمونن از ...

خوب اینا همش ناشی از کمبود عزت نفس هست وگرنه مهم‌ترین عامل سلامتی خوراک ارگانیک و سالم هست بعد هم ورزش ...

خوب اینا همش ناشی از کمبود عزت نفس هست وگرنه مهم‌ترین عامل سلامتی خوراک ارگانیک و سالم هست بعد هم ور ...

خب همین دیگه، به مردم القا میکنن با تبلیغات و... که اگه این کارا رو انجام ندین اینجورین و اونجورین و... خیلیا هم که تحت تاثیر قرار میگیرن انجام میدن

....💖!

اونا را نمیدونم  ولی واقعا وضعیت اقتصادی بدجوره  اجاره ها خیلی بالاست گوشت خیلی گرون شده  خیلی بچه ها سوتغذیه دارن  دیگه کی میتونه خونه بخره فقط یه قشر خاصن که میتونن

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
اتفاقا کسایی که کم خرج ترن نمی‌دونم چرا پول هم کمتر تو زندگیشون میاد .من خیلیییییی زیاد دیدم هر چی ق ...

عزیزم کاری به پر خرجی و کم خرجی ندارم .راه درست خرج کردن منظورم هست و گرنه الان بخای حتی همون وسایل خوراکی هم ارگانیک بخری گرون در میاد .

عزیزم کاری به پر خرجی و کم خرجی ندارم .راه درست خرج کردن منظورم هست و گرنه الان بخای حتی همون وسایل ...

همینو میگم دیگه یکی بخواد سالم زندگی کنه پول به سختی دستش میاد اونوقت برا اینجور خرجا نمیدونم چرا پول هست زیادم هست 

خب همین دیگه، به مردم القا میکنن با تبلیغات و... که اگه این کارا رو انجام ندین اینجورین و اونجورین و ...

درسته ...ولی من مطمینم چندین سال دیگه کارایی که الان مد شده از مد میفته ..چرا به آدم باید اینقدر شخصیت ضعیف داشته باشه که عزت نفسشو وابسته به این اعمال بدونه ..چرا نباید از درون قوی باشه ..که مد جامعه هر روزی اونو به یه شکلی تغییر نده

درسته ...ولی من مطمینم چندین سال دیگه کارایی که الان مد شده از مد میفته ..چرا به آدم باید اینقدر شخص ...

دیگه این همون خود تحقیریه که مردم بهش دچار شدن، حالا نه تنها مردم ایران، بلکه کل مردم جهان بهش دچار شدن... حتی خود سلبریتی هایی که اینارو مد کردن دارن دوباره خودشونو طبیعی میکنن و ژل و اینایی رو که تزریق کردن برمیدارن

....💖!
اونا را نمیدونم ولی واقعا وضعیت اقتصادی بدجوره اجاره ها خیلی بالاست گوشت خیلی گرون شده خیلی بچه ه ...

درسته ..منم همین را میگم بعضیا تو‌اوج نداری و ...بازم میرن سراغ این اعمال به اصطلاح زیبایی ...والا ما چیزی جز زشتی از نتایج این عمل ها ندیدیم ...از ابروهای موکتی بگیر .تا مژهای پنکه ای..تا گونه های بادبادکی. ..دماغای خوکی ..لبای شتری ...پوستای سیاه سوخته .یا به قول خودشون برنزه ..صورتای چند ضلعی شبیه زین دو چرخه..باسن های پروتز بسیییار ضایع....واقعا چقددد معیار های زیبایی عوض شده 

دیگه این همون خود تحقیریه که مردم بهش دچار شدن، حالا نه تنها مردم ایران، بلکه کل مردم جهان بهش دچار ...

درسته ولی آمار انجام اعمال زیبایی تو چند تا کشور خیلی بالاست که ایران جز یکی از اون هاست ..کشورهای پیشرفته کمتر سمت این اعمال میرن .حتی شما بازیگرای فیلم های خارجی هم که با ایرانیا یا هند و ...مقایسه کنی میبینی که بازیگرای ایرانی از انواع عمل ها و کلی ارایش دارن ولی بیشتر فیلم های اروپایی زناشون با قیافه طبیعی خودشون هستن ..باور کن آدمای درست و حسابی سمت این کارا نمیرن ...این کارا نشون دهنده احساس خلا از درون هست .البته کسی که واقعا به عمل جراحی زیبایی احتیاج داره مثلن کسی که دماغش انحراف داره یا مشکل جدی داره اون بحثش جداست

درسته ..منم همین را میگم بعضیا تو‌اوج نداری و ...بازم میرن سراغ این اعمال به اصطلاح زیبایی ...والا م ...

اصلا من عاشق چهره های شرقی ام  موهای خرمایی و مشکی چشمای قهوه ای  صورتای گندمی یا سرخ و سفید  ابروهای بانمک    نمیدونم چرا قدر این خوشگلی ذاتی را نمیدونن 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
درسته ولی آمار انجام اعمال زیبایی تو چند تا کشور خیلی بالاست که ایران جز یکی از اون هاست ..کشورهای پ ...

دلیلش اینه که اونها کلا زنهاشون از بچگی با اعتماد به نفس بالا بزرگ میشن و اینکه کلا معیارهای زیباییشون تو سادگیه .من به کرات دیدم که به چهره های بسیار ساده و معمولی که ایرانیا کلی ایراد روشون میذارن میگن زیبا و واقعا مردهاشون هم مثل مردهای ایرانی ظاهر بین نیستند. خود من چهره بسیار ساده ای دارم که ایرانیها چندین بار گفتن دماغت رو عمل کن خوشگلتر میشی در حالی که غربیها همیشه بهم گفتن خیلی زیبایی