2777
2789
عنوان

بهترین مدیتیشن😍

159 بازدید | 12 پست

توی بیست و پنج سال عمری که داشتم به این نتیجه رسیدم که نماز اول وقت و با توجه و بدون عجله بهترین مدیتیشن جهانه و فهمیدن این حقیقت بزرگترین لطفی بود که خدا در حق من کرد،قبلا جسته و گریخته نماز میخوندم،یه روز میخوندم یه روز نمیخوندم،گاهی یه روز میخوندم ده روز نمیخوندم یا برعکس،یه زمانی حاجتی داشتم که برای اینکه اون حاجتمو بگیرم دعاهای زیادی خوندم چله های زیادی برداشتم راه های زیادی رفتم،یه روز تو نی نی سایت سرچ کردم تاپیک های حاجت روایی رو خوندم،یکی چند تا راه گفته بود که یکیش این بود که فقط تا چهل روز نماز اول وقت بخونید،منی که گاهی نماز میخوندم و گاهی نمیخوندم برای گرفتن اون حاجتم یک دفعه شروع کردم به خوندن نماز اول وقت،به محض اینکه اذان میداد معطلش نمیکردم سریع آماده میشدم برای نماز،تا اینکه بعد از مدتی متوجه شدم یه آرامش درونی خاصی دارم که قبل از اون نداشتم،قبل از اون یه خلأی از نظر روحی حس میکردم،همیشه احساس میکردم از نظر روحی یه چیزی کم دارم و هرچقدم به گردش و تفریح میرفتم و کارایی میکردم که بهم خوش بگذره باز هم همواره احساس میکردم از نظر روحی یه چیزی کم دارم،انگار روحم احتیاج داشت به چیزی ولی نمیدونستم چی،انگار روحم یه آرامشی میخواست و من نمیدونستم اون آرامش رو از کجا برای روحم تأمین کنم،اون موقع نمیدونستم مدیتیشن دقیقا چیه و برای چیه،فقط گاهی تو فیلما و سریالا می دیدم که یه عده ای نشستن چشماشونو بستن و دستاشونو گذاشتن رو پاهاشون و دارن نفس عمیق میکشن و من تو دلم بهشون میخندیدم و میگفتم خب که چی مثلا😂یه نفس کشیدن که دیگه اینهمه ادا اصول نداره که،مثل آدم نفس بکشید دیگه،حتی یادمه اون موقع یه عکس از بهاره رهنما در حال مدیتیشن دیدم و تو دلم مسخرش کردم گفتم عه اینم که رفت سمت این مسخره بازیا،بعدها که توضیحاتی در یوتیوب و جاهای دیگه راجب مدیتیشن شنیدم گفتم بذار امتحانش کنم،همون حس سبکی و آرامشی که با مداومت بر خواندن نماز اول وقت پیدا کرده بودم رو به آدم میداد منتها بسیار بسیار ضعیفتر،این کجا و آن کجا،امتحانش کنید دوستان،حداقل به مدت دو ماه مداومت کنید به نماز اول وقت و با توجه و بعد از یه مدت از آرامشی که به روحتون میبخشید شگفت زده میشید،از خدا ممنونم انقدری منو لایق دونست و انقدری دوسم داشت که منو با بهترین مدیتیشن جهان آشنا کرد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا داشتم فکر میکردم مدیتیشن اسلامی چیه

عزیزم شما همونی هستی که چند وقت پیش تو تاپیکی که در مورد نامزدت و مادرشوهرت گذاشته بودی باهم حرف زدیم،خوشحالم که دوباره کاربریتو اینجا دیدم،الان تاپیکاتو دیدم و متوجه شدم جدا شدید،واقعا متأسفم از این قضیه ولی مطمئن باش که حتما صلاحت در این بوده و خدا بهتر از هرکسی صلاح بنده هاشو میدونه،به خدا اعتماد کن،رها کن و کاملا همه چیزو بسپار به خودش و همه تمرکزتو بذار رو اون امتحانایی که داشتی،امیدوارم که با بهترین نمره پاس بشی،خدا چیزهایی رو میدونه که ما بی اطلاعیم،بسپار به خودش و فقط به خودت و آیندت و موفقیتت فکر کن،امیدوارم موفق باشی دختر قوی،برای منم دعا کن

چقد عالی و قشنگ دعا کن منم به این آرامش برسم خیلی نیاز دارم انشاءالله از فرداصبح شروع میکنم

امیدوارم که به این آرامش برسی عزیزم،خیلیم عالی🥰مطمئن باش این تاپیک یه نشونه از طرف خدا برات بوده چون تو رو لایق رسیدن به اون آرامش میدونسته

عزیزم شما همونی هستی که چند وقت پیش تو تاپیکی که در مورد نامزدت و مادرشوهرت گذاشته بودی باهم حرف زدی ...

آره عزیزم منم تاپیکتو دیدم خیلی خوشحال شدم🤗❤️❤️ممنونم که توی سخت ترین روزام حمایتم کردی، حتی خیلیا حمله کردن گفتی درکش کنید و برام خیلی دعا کردی. من به لطف دعاهای شما الان سرپام❤️ آره عزیزم جداشدیم باقی وسایلو اوردو برای همیشه رفت حتی امروز تولدم بود تبریک نگفت. خیلی درس گرفتم  و درنهایت تهه این درد خدا بود، خوشحالم پس حتما خیر بوده و رشد من بوده.

آره عزیزم منم تاپیکتو دیدم خیلی خوشحال شدم🤗❤️❤️ممنونم که توی سخت ترین روزام حمایتم کردی، حتی خیلیا ...

تولدتو با تأخیر تبریک میگم عزیزم،دیروز صبح حرم حضرت معصومه به یادت بودم🤗راستش اون روز که تاپیکتو خوندم با حرفایی که راجب نامزدت و مادرش و بیماری برادرش میزدی برام مثل روز روشن بود که موندنت با اون آدم تهش چیزی نیست جز پشیمانی ولی حرفی راجبش نمیزدم که یه وقت اگه تصمیم به جدایی ازش گرفتی تحت تأثیر حرفای من نبوده باشه و تصمیم خودت بوده باشه،احترام به مادر یه چیزه برده و مطیع بی چون و چرای مادر بودن یه چیز دیگه،کسی که انقد سست عنصره که حتی نمیتونه پای اعتقادات اسلامیش هم وایسه و خیلی سفت و سخت به مادرش اعلام کنه که مسلمان شده و نماز میخونه و به خاطر اعتقاداتش لب به گوشت خوک نمیزنه بعدا تو زندگی پای زن و زندگی و حتی بچه هاش هم واینمیسه و با تحریک مادر حتی بچه هاشو هم ممکنه ول کنه چه برسه به زن و زندگی،مطمئن باش یه زمانی آدمی میاد تو زندگیت که روزی هزاران بار خدا رو شکر میکنی که این آدمو از زندگیت بیرون کرد،تو این کره ی خاکی میلیاردها انسان با عقاید و اخلاق ها و خصوصیات مختلف وجود داره و قطعا بین اینهمه انسان خیلیا هستن که از همه نظر مکمل تو باشن و برای خدا هیچ محدودیتی وجود نداره که اون آدمی که کاملا هم کفو خودته و عقایدش به عقایدت میخوره و از همه نظر بهم میخورید و خوشبختت میکنه رو در مسیر زندگیت قرار بده و وارد زندگیت کنه،هیچ محدودیتی در این جهان برای خدا وجود نداره،امیدوارم بهترین ها در مسیرت قرار بگیره❤

تولدتو با تأخیر تبریک میگم عزیزم،دیروز صبح حرم حضرت معصومه به یادت بودم🤗راستش اون روز که تاپیکتو خو ...

سلام دُردونه ی خدا🥰❤️❤️

میفهمم عزیزم منم همیشه دلم میلرزه نظر قطعیمو به کسی بگم میگم نکنه طرف تحت تاثیر قرار بگیره و حق الناس بشه شاید یه راهی باشه یا اون دوستم همه ی حقیقتو نگفته باشه. واقعا محبتت به دلم نشست ان شاء الله هزار برابر بیشتر مهرو محبت از طرف بانوی پاکدامن خانه ی علی علیه السلام دریافت کنی💕💕💕ممنونم بابت دلگرمی و محبتت خداروشکر واقعا

ممنونم از تبریک تولد واقعا بهم‌ چسبییییید 😘😘😘😘😘هر تبریکی حال آدمو خوب نمیکنه

سلام دُردونه ی خدا🥰❤️❤️میفهمم عزیزم منم همیشه دلم میلرزه نظر قطعیمو به کسی بگم میگم نکنه طرف تحت تا ...

ممنون از لطفی که به من داری دوست عزیز❤همین که تونستی تولدتو تنها جشن بگیری و حال خوبت وابسته به بودن کسی در کنارت نباشه یعنی انقدر قوی هستی که بتونی تسلیم حکمت خدا بشی و قدرت پذیرش چیزهایی که نمیتونی تغییری درش به وجود بیاری رو داری،امیدوارم همیشه در همه مراحل زندگی بهترین ها نصیبت بشه🥰

ممنون از لطفی که به من داری دوست عزیز❤همین که تونستی تولدتو تنها جشن بگیری و حال خوبت وابسته به بودن ...

آره میدونی برا خدا یه گل خریدم بردم مسجد، بعد البته گله مال خودم شد❤️❤️فدای تو کاش از همچین گلی مثل تو هزارتا بود💕💕💕خیلی دوستت دارم ممنونم توجهتو وقتتو دعاتو بهم اختصاص دادی از این به بعد به یادتم توی دعاهام 💕💕💕🌹

آره میدونی برا خدا یه گل خریدم بردم مسجد، بعد البته گله مال خودم شد❤️❤️فدای تو کاش از همچین گلی مثل ...

چه کار قشنگی چه حس خوبی داد این کارت،گل دادن به خدا خیلی حس خوبی داره،چقد خوبه که تونستی انقد رابطتو با خزا خوب کنی،فدات مرسی از لطفت❤اتفاقا این روزا واقعا محتاج دعا هستم خیلی خیلی ازت ممنونم که تو دعاهات به یادمی😍❤