2777
2789
عنوان

عشقم گفت بهم نمیخوریم💔🙃

270 بازدید | 18 پست

بچها من هفت ماه بود عاشق یه پسری تو دانشگاه(علوم پزشکی ام) بودم که فکر میکردم مثل خودم مذهبیه چون خانواده به شدت مذهبی داشت... همکاری کاری هم باهم داشتیم و طی این همه مدت من بهش نخ میدادم حتی بعضی کار هامو می‌گفتم انجام بده خودمم براش غذا درست میکردم می بردم خوابگاهش... اما هیچوقت نمی اومد جلو 

تا اینکه طی یکماه اخیر یه چیزایی ازش دیدم و شنیدم که کل تصورم ازش نابود شدددد.

اولش ازش متنفر شده بودم ولی دوباره فهمیدم عاشقش ام... تا اینکه یه شب رفتم بهش اعتراف کردم و اونم گفت اگه تا الان نیومده بودم جلو بخاطر اینه که اندازه تو مذهبی نیستم و نمیخوام تو رابطه با کسی مثل من دختری به پاکی تو به گناه بیوفته و من عذاب وجدان بگیرم...

بعد اون رفتیم بیرون دو بار و خیلی دربارش حرف هم زدیم...

اما هیچ جوره راضی نشد باهم بریم تو رابطه... گفت تو تصورت از من یه چیز دیگه بوده ولی من اصلا اون آدمی که تو فکر کرده بودی نیستم و ته مونده اعتقاداتی دارم که اجازه نمیده بهم با تو برم تو رابطه و تو لیاقتت یکی به خوبی خودته نه من که لاشی ام! قصد ازدواج هم داشتم تو رو نمی گرفتم چون اصلا مناسب تو نیستم و اینا...

حتی یه جایی اشک تو چشماش جمع شد گفت تو مثل خواهر خودم برام عزیزی و دوست دارم لطفا برو منو فراموش کن:)

من هم از اون شب هر شب دارم پنیک میکنم، دارم دیوونه میشممم من همه جوره پاش وایساده بودم نمیتونم باور کنم بهش نرسممم😭😭😭

کلی چله بر میداشتم به نیت بهم رسیدنمون بعد الان چطوری باور کنممم حس میکنم دارم می میرم...

کل زندگیم مختل شده خدا رحم کنه این ترم مشروط نشم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به رابطه هایی که دختر با کلامش پیش قدم بشه خوش بین نیستم.به نظرم همون که نشون میدادی دوستش داری و اون واکنش نشون نمیداد باید ادامه نمیدادی عزیزم.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
خدا خیلی دوستت داره اینو بعدا میفهمی نه الان

موافقم 

بشرطی که درس بگیره وپافشاری نکنه رو چیزی که صلاحش نیس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست....تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

چقدر مذهبی هستی مثلا ؟چادری هستی ؟

آره چادری ام

بخاطر همین هم وقتی می‌خواستیم بریم بیرون گفت چادر نپوش من مادرم چادریه یه احترام خاصی برای چادر قائلم و بپوشی اصلا سرمو نمیتونم بیارم بالا و خیلی معذب میشم

آره چادری امبخاطر همین هم وقتی می‌خواستیم بریم بیرون گفت چادر نپوش من مادرم چادریه یه احترام خاصی بر ...

خب عزیزم خیلی متفاوتین که .احتمالا اصلا دوست نداره پارتنر یا همسرش چادری باشه .

بعضیا دوست دارن ولی ایشون دوست نداره