2777
2789
عنوان

اگر میخواین ازدواج کنید

166 بازدید | 11 پست

خانوما من۲۶سالمه خودمم مجردم اما براساس تجربه های دوستای روان شناسم و خودمم که به این حیطه علاقه دارم و خوندن تجربه های خانوما نی نی سایت وخلاصه تجربه های شخصیم...هیچوقت با مرد پایین تر از خودتون ازدواج نکنید...مخصوصا از نظر خانوادگی یه خصلت ذاتی تو مردای ایرانی وجود داره که نمیتونن تحمل کنن خانومشون حالا تو هر زمینه ای ازشون بالاتر باشه مگر مردی که سلامت روان خیلی بالایی داره که خب من خیلی کم دیدم برای همین میبینیم اکثر مردایی که خیانت میکنن خانومای خیلی خوشگل یا خیلی سطح بالا دارن چون اونو نمیتونن بکشن پایین سعی میکنن جور دیگه این خلا درونی رو پر کنن البته نظر شما هم محترمه

از لحاظ تحصیلاتم همینه؟ یا فقط مالی منظورتون بود

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخالفم

زن و مرد باید دریک سطح باشن 

اگه زن هم سطحش پایین باشه مرد فخر فروشی میکنه

و اینکه مرد وزن سطح پایین دیدم خیانت کنند مرد و زن سطح بالاهم دیدم

خیانت فقط و فقط به ذات ربط داره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

چرته ذات خراب مرد و بی حیای زن باعث بی بند باری میشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بعد اون موقع میگن پسر بی پولو کسی نمیخواد دخترپولداری حاضر نیست باهاش باشه... 

البته منم زیاد دیدم پسری بوده تو شرایطت بدی که د*ت دخترش کمکش کرده و پسره هم قدر دانش بوده بعدا که به جایی رسیده براش جبران کرده

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
مخالفمزن و مرد باید دریک سطح باشن اگه زن هم سطحش پایین باشه مرد فخر فروشی میکنهو اینکه مرد وزن سطح پ ...

راجع به امضاتون:

اگه کسی( قانع و حلال خور )باشه مطمعن باشید خود بخود خرید ازش بالا میره و احتیاج به تبلیغ یا دلسوزی نداره 

🧔اقا هستم