دختر پسرش مهم نیست فقط شوهرش زود رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه فرزند صالح و سالم بده شاید خدا صداتون شنید و زندگی خواهرم با وجود بچه گرم شد دعا کنید بینشون دعوا و بحث و.. نشه هیچی از این دنیا کم نمیشه به خواهرم یه دونه بچه به
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایشالله هر چی به صلاحشه براش پیش بیادولی خواهرتم کفر نعمت میکنه ها ملت از خداشونه بچه دار نشن شوهرشو ...
ارزومه بچه دار شه فقط بخاطر بچه ازدواج کرد من خودم حسرت بچه دوم دارم
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین بگو زیاد بخونه مخصوصا تو قنوت نماز
من بخونم بجاش به نیتش میترسم بگم با شوهرش دعواش شه داغش تازه شه
شوهرش میگه همه چی گرونه مشکلش مالیه اما خواهرم میگه خرجش خودم میدم بازم قبول نمیکنه
ووووو چتونه شماها تو که یه بچه داری چرا آخه مگه دوران بارداری و زایمان سخت نبود درد نداشتی ایشالله ه ...
من بارداری سخت داشتم اما بچه دوست دارم دوست دارم بچه ام خواهر بردار داشته باشه عاشق بچه های خوشکل و نازم