2777
2789

ی مدت داشتم طلا میخریدم برای پس انداز و حفظ ارزش پولم؛ یهو تصمیم گرفتم دلارم بخرم. 

امروز با ۷/۱٠٠ اسکناس صد دلاری خریدم ولی ته دلم انگاری که پشیمونم😭🤦🏻‍♀️

بنظرتون اشتباه کردم؟! 

طلاهارو که استفاده نمیکنم، واسه دو سه سال آینده جمع میکنم که بعدش باهاش ی واحد تجاری بگیرم برای دفترم. 

اما دلار رو نمیدونم ارزش داشت که اینهمه هزینه کنم(دارم خودم رو دلداری میدم که دلارم خوبه شاید در آینده سفر خارجه رفتم) 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

فقط طلا 

برو طلا بخر حتی شده ماهی یه تومن یا زیر یه تومن ولی بگیر و پس انداز کن اینا‌ جمع بشه کلی میشه

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یکی از  دخترای فامیل ماهی  یه دونه طلا خیلی ریز میگرفت 

قفل می خرید قفل ریز طلا در حد سیصد چهار صد تومن 

اونا‌ شد یه شیشه‌ سس 

همه ارو فروخت رفت بهترین جهیزیه ارو خرید باباش  با پول طلاها براش بهترین جهیزیه ارو داد 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط طلا برو طلا بخر حتی شده ماهی یه تومن یا زیر یه تومن ولی بگیر و پس انداز کن اینا‌ جمع بشه کلی میش ...

اره از فروردین تا ماه پیش با همین طلاهای کوچولو کوچولو ۱۵گرم طلا جمع کردم، فکرشو بکن فرودین حدودا ۳/۱٠٠گرفتم گرمی😐🤦🏻‍♀️

فکرشم نمیکردم یهو اینطوری بکشه بالا

اره از فروردین تا ماه پیش با همین طلاهای کوچولو کوچولو ۱۵گرم طلا جمع کردم، فکرشو بکن فرودین حدودا ۳/ ...

چه کار خوبی کردی 

دهند اقتصادی خیلی خوبی داری همین جوری پیش برو 

من بعضی وقتا  با پول کمی‌ ام که دارم میرمطلا فروشی  شده یه طلا کوچک زیر یه گرمم‌ میگیرم 

چه کار خوبی کردی دهند اقتصادی خیلی خوبی داری همین جوری پیش برو من بعضی وقتا با پول کمی‌ ام که دارم ...

ذهن‌ اقتصادی‌

چه کار خوبی کردی دهند اقتصادی خیلی خوبی داری همین جوری پیش برو من بعضی وقتا با پول کمی‌ ام که دارم ...

امروز نمیدونم چرا جو گرفت منو😐. 

مثلا خواستم تنوع ایجاد کنم، واقعا پشیمونم

سلام خوب هستین 

من تجربیم میخواستم حقوق بخونم ولی شنیدم خیلی اشباع شده حتی بعد از آزمون وکالت بازهم بیکاری آیا درسته؟! الان شما درامدتون چطوره تقریبی ؟!!

و اینکه میگن برای خانم ها مناسب نیست نمیتونن تو ایران پیشرفت کنن 

خیلی مردد شدم ممنون میشم راهنماییم کنین 

درمورد حقوق بین المللی هم چیزی میدونین ک بازارکارش چطوریه ؟!

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

سلام خوب هستین من تجربیم میخواستم حقوق بخونم ولی شنیدم خیلی اشباع شده حتی بعد از آزمون وکالت بازهم ب ...

توی هر رشته ای که تلاش نداشته باشید محکوم به شکستید.(خلاصه جواب کل سوالاتتون همینه)