2777
2789
عنوان

چجوری قربون صدقه شوهراتون میرین

719 بازدید | 51 پست

مثلا چیا میگین؟

من قبلا عزیزم میگفتم،باید یادم رفت بگم. ولی اسمشو mumuو یدونه دیگشو aşkımسیو کردم.چون خودم محبت تو عمل رو بیشتر از کلامی دوست دارم تا الان جملات قشنگ نگفتم اصن خودم خنده ام میگیره. 

اونم عشقیم ،نفس ،... میگفت همون اول گفتم من خوشم نمیاد دوست دارم تو عمل ببینم فقط.

ولی میبینم مثلا تو ارایشگاه یا جمع شوهرا ویس میدن عشقولانه میپرسن کجایی و زناشونم عشقولانه نانازی من نمیدونم چیه من میگن . اونا رو یاد گرفتم ولی شوهر من دومتر قد و اندازه دوتای من وزن داره.من به اون نازی من بگم😐

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراغ خونم میگم جانم نفسیم عشقیمم

ائویمین ایشیغی یا فارسی بگم؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

نانازی من؟  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چراغ خونم میگم جانم نفسیم عشقیمم

تورکین؟

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نهایتا میگم عشقم 

بخوام خیلی بهش حال بدم بهش میگم خوشتیپ 

ذوق کنه بچم 🤣🤣🤣🤮

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ائویمین ایشیغی یا فارسی بگم؟

خوبه

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هیچی والا قربون صدقه ک خب دلیل نداره تو جمع بهمدیگه بگیم اینا بیشتر خودنماییهه 

ولی وقتی تنهاییم عزیزم و نفسم و عشقم و من دوستت دارم و تو چق منو میخای و من میمیرم برات و اینچیرا بهمدیگه میگیم یادمه یبار گفت فداتشم گفتم فدام شوووو😂😂دیگ نگفت فداتشم😂😂😂😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

نانازی من؟

ها بخدا ،خانمه داشت ناخن درست میکرد به شوهرش میگفت ای جاااانم ناززی، نانازی من.