2777
2789

ازدواج دوممه 🌸

من ۲۹ سالمه👩

اون ۳۸.  دکتری دانشگا شریف.👨

۴ساله ونیمه ازدواج کردم سنتی...🤦‍♀️

نه عروسی گرفته.

.💙(( ازاول عقد ازشهرستان اومدم تهران کنارش باهم خونه گرفتیم و کم کم  شروع کردیم به خریدن وسایل هنوزم قالی تی وی ووو ...نخریدیم.

🙇‍♀️میدونین چرا سریع اومدم پیشش تهران؟ چون همون شب اول دیدم ی دوست دخترش چت کرده قلب وپول ووو...

خواستم  بیام کنارش  دست برداره.🥺همون شب اول قلبم شکست .شکاک شدم.تا ۶ماه میدیدم چت میکنه.تلگرامشو هک کردم.)))

🌸نه مسافرت .ن طلایی.ن عروسی . ن جهاز

نه بچه

😢 پولم درمیاره دل نمیکنه برای من و زندگی بخره و..

😡مادرشم خیلی دخالت . بیشتر حقوقشو خونوادش میگیرن.

😣رابطه هم هرسه ماه اون سرد

.( بادخترا هم ازسال اول چت میکرد بادوست دخترا قبلش .من دیدم عذاب کشیدم .

الان کمترشده. صبرکردم تا شاید خوب بشه.))

.🏡 تواین ۴سال توتهران خونه خوب گرفته ۷۵متری دوخواب .

الان ماهی ۲۰ داریم اجاره میدیم.تهران.

🔥وام ازدواجمم گرفت همون سال اول (قول داد )که خودش جهاز عروسی میگیره سال اول . .اما نکرد

تو ساوه زمین گرفت و ساخت  وفروخت .

اما هیچکاری برام نکرد ...🌏 یه کاری راه انداخت ۴میلیارد رفته زیر قرض.( میتونه اجاره بده اما میگه بریم خابگاه مفته.)

😔😔والان ۴سال ونیم گذشته . نه عروسی .نه جهاز کامل وخوب.نه تفریح.نه رابطه خوب . فقط دکتری شریف درامدش خوبه . یکم مهربونه . فقط خوراکم اکیه . خونه .

😭منومیخواد ببره  خابگاه شریف زیر کوه سمت چیتگر .ن مغازه ای ن ماشینی

خونه ۴۵متری کوچولو .

گریم گرفته این همه صبر کردم ازاخرم ببره همچین جایی..

🖤ولی ازوقتی ازدواج کردم بااین افسرده ومریضم.ناراحتم همش.

🖤خونوادمم مخالف جدایین.

💜ماشین وچک ایناداشته دلم نیومده ازش بگیرم جداشم .از سال اول گفتم جداشم و دلم نمیاد.

💚چکار کنم ؟💚

نه خودت دلت میاد نه خانوادت هیچی دیگه اونم داره سواستفاده میکنه از شرایط هیچی دیگه بشین تا موهات عین دندونات سفید بشن تا مثلا خونوادت ابرو داشته باشن فقططططط

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد گل منگلی کاش منم واسه نوشتن مشکلاتم همینقد ذوق داشتم

سنش کمه احتمالا اینجور شکلک میذاره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

سمت چیتگر بیابونه مگه؟؟زیرکوه کجای😑😂 انقدرررر اونجا پیشرفت کرده و خوب شده.

چه حد نداره.

از پاساژ ومغازه و دریاچه و انواع واقسام برجا😑😑

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
نه خودت دلت میاد نه خانوادت هیچی دیگه اونم داره سواستفاده میکنه از شرایط هیچی دیگه بشین تا موهات عین ...

من تو فکر تموم کنم .

الان ماشین داره ک بگیرم  اما خودش زیر قرض میخواد بفروشه .

وهمش التماسم میکنه ۶ماه بیاخابگاه وضعم خوب بشه میرریم .

تپل و مهربون دوسش دارم .

اما ذاتش مادرش نمیزاره .

از ازدواج اولمم ی خونه دارم خونوادم نمیدن بهم

خب عزیزم این کاملا مشخصه اینقد دیده تو با همه چیزش میسازی اینجوری شده بنظرم بگو من تو اون خونه نمیزم و کم کم از این حالت بی توقع در بیا چظور اون با دختر چت کنه زندگی خوبیم ک برات درس نکرده چیشو دوس داری خب خ واضح برو بی عصبانیت بهش بگو من با فلان رفتارا مشکل دارم دوس دارم باهام ی جور دیگ  رفتار ش چون عزت نفس ندیده ازت اینجوری میکنه خیلی راحت اینا رو میگی میگی سری بعدی ک من همچین مواردی ببینم ب جدایی فکر میکنم و اگه تکرار کرد واقعا اینکارو میکنی 29 سالگی ته دنیا نیست ک با ی ادم سمی پیر شی 

سمت چیتگر بیابونه مگه؟؟زیرکوه کجای😑😂 انقدرررر اونجا پیشرفت کرده و خوب شده.چه حد نداره.از پاساژ ومغ ...

اون بالای بالا دقیقا زیر کوه  بالای   برجا  مجتمع سه طبقس

ازدواج دومته بازم‌میخوای جدا شی؟خوشبحالت مشخصه یکم شیش میزنی زندگی به هیچ‌جات نیست

مگه ازخدامه جداشم

وقتی طرفم ن رابطه ج داره 

نه بچه میاره

۲۵سالم بود الان داره ۳۰ سالم میشه.

من ی زندگی معمولی مادر گرم ...میخاستم توقع زیادی نداشتم

خب عزیزم این کاملا مشخصه اینقد دیده تو با همه چیزش میسازی اینجوری شده بنظرم بگو من تو اون خونه نمیزم ...

اره دقیقا زیاد کوتاه اومدم.

اما برااین خونه گفتم نمیام

اماخیلی التماس میکنه .

۴میلیارد زیر قرضه.

یکسالی میشه ازش چیزی ندیدم .

ولی همش اشک ریختما بخاطرخیانت .راضی بودم ب همه چی اما این خیلی عذاب اوره