2777
2789
عنوان

چجوری بگیم مهمون نیاد

943 بازدید | 58 پست

از فامیلای من میخواد ده روز دیگه بیان و پنج روز بمونن و ما دقیقا اون تاریخ مهمون دیگه داریم و شرایط پذیرش و سرو کله با دوتا خانواده رو ندارم. 

چجوری بگم نیاین؟ قبل بلیط خریدن هم باهام هماهنگ نکردن میخوان بیان شهر ما مسافرت و بیان تو مسافرخونه من!!!! تا پول هتل ندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دفعه من اینجور شدم، به پنج نفرشون هم گفتم ما مهمان داریم دیگه اومدن ۱۵ نفر ادم، تو خونه ۵۰ متری ...

خیلی بی فرهنگیه دیگه. رو خونه و پذیرایی ناهار شام مردم حساب باز میکنن و میان مسافرت

خیلی بی فرهنگیه دیگه. رو خونه و پذیرایی ناهار شام مردم حساب باز میکنن و میان مسافرت

عادیه بیان پیش شما ولی شما بگید من مهمونددارم اون زمان

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

زنگ بزن بگو یه کاری برام پیش اومده یا مهمون دارم فعلا نمیتونم پذیراتون باشم لطفا یه وقت دیگه تشریف بیارید

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را