2777
2789
عنوان

قشنگترین اکت و رفتاری ک از اطرافیانتون دیدین چی بوده💜➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 4730 بازدید | 261 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی یادم نمیاد در این رابطه . طبیعی🥲؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

مرسی ،وای خیلی زیاده نمی‌دونم 😭 ، انتخاب سخته

من شمادوتارو پیش هم دیدنی دیدنی اکلیلی میشممم حققق داری مومنتاتون زیاده😂😭

ولی آهریشو بگو خب

مـــاه روی زمین بود ِ نه آسمـــون ؛            ...ARMY...

من شمادوتارو پیش هم دیدنی دیدنی اکلیلی میشممم حققق داری مومنتاتون زیاده😂😭ولی آهریشو بگو خب

آخریش*تف تو سسدستی

اون صد در صد،ولی چ ربطی ب تاپیکم داشت🤌🏻

چون هیچ رفتار زیبایی از هیچکس ندیدم حتی ی هدیه 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

من شمادوتارو پیش هم دیدنی دیدنی اکلیلی میشممم حققق داری مومنتاتون زیاده😂😭ولی آهریشو بگو خب

عیبابا 🤡 .

وقتایی که دوست داشتنشو نسبت بهم مثل خودم نشون میده -

همین امروز بود .

نـور‌زندگـی‌منـی )

وای کاپلید؟او مای فاکینگ گاد باورم نمیشه تو نینی سایت کاپل پیدا کنم :))

کاپل؟

اونممم چ کاپلی

این دوتا ریل ترین،قشنگترین،بهترین و بی نقص ترین کاپلیه ک نتنها تو دنیای مجازی بلکه تو دنیای واقعیو کل جهان دیدمممم

اسفند دود کن چش نخورررررن