2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدیما یه دارو بود عین آب روی آتیش

الان انگار خیلیییییی کمیاب شده مثل یه دارو خاص باید گیرش بیاری از داروخونه ها

من بدترین الرژی و سرفه بعد از سرماخوردگی رو داشتم

فقط و فقط این خوبم میکرد

اگر نبود باید اسپری میزدم

اسمش زادِتین

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من چندین بار بردم دکتر و حتی عکس ریه انداخت 

اینا خوبش کرد 

شربت کیدوفستو ی ده روزی دادم ک گفت تا ی ماهم میتونی بدی هر ۱۲ ساعت

باریج رو گف تا وقتی سرفه داره بده کاملا گیاهی هست هر ۸ ساعت

اون یکی شربت هم گف ۵  ۶ روز بده هر ۸ ساعت 

پودر مونته لوکاست هم گفت هر ۱۲ ساعت ولی من روزی یکی دادم نمیدونم اشتباه کردم 

گایافنزین عالیه  و کتوتیفن 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

حالا دخترم هی خمیازه ناقص میکشه دکترا میگن چیزی نیس ولی من حس میکنم بینیش کیپه. شما تجربه دارین؟ 

برای کیپی بینی سدیم کلرید دارم ولی امروز قطره مومتازون گرفتم ی پاف هر طرف زدم میترسم خودسر گرفتم 

برا هر بچه ای فرق میکنه البته من اینا رو به دخترم دادم هیچکدوم فرقی نکرد ، وایه دختر من کتوتیفن بهتر ...

مومتازون بینی رو باز میکنه؟؟ خمیازه کشیدن نصفه و مکرر میتونه از کیپی بینی باشه،،

مومتازون بینی رو باز میکنه؟؟ خمیازه کشیدن نصفه و مکرر میتونه از کیپی بینی باشه،،

اره من هر وقت دحترم بینیش کیپ بشه مومتازون میزنم هر ۱۲ ساعت یک پاف تو هر سوراخ بینی میتونی بزنی ، نمیدونم والا ممکنه