2777
2789

دکتر دخترم میگه رنگ مدفوع مهم نیست خود مدفوع و اسهال بودن و رگه های سفید یا خون مهمه

اگه شیرخشک میخوره طبیعیه،ممکنه پهلوها و شکمش سرما خورده باشه گرم نگهش دار

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خپب شیر نخورده.اگه شیر خودتو‌میخوره.سینتو تند تند عوض نکن.بزار کامل از یکی بخوره بعد

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

عزیزم من دانشجوی ندم اخرمامایی هستم.طبق اطلاعاتی ک دارم مدفوع سبزبچه ب دلیل این هستش ک بچه اول شیرو فقط میخوره ورفع تشنگی میشه.ینی چربی شیر رو نمیخوره.مدت شیردهیتوزیادکن.۲تا۶صبح بیشترشیربده.نزاربیشتراز۲ساعت گرسنه بمونه حتی اگرخوابه.وبین یک ربع تا۴۰ دقیقه شیربخوره. همیشه هم ازیک سینه شیرنده

عزیزم من دانشجوی ندم اخرمامایی هستم.طبق اطلاعاتی ک دارم مدفوع سبزبچه ب دلیل این هستش ک بچه اول شیرو ...

اره دلیلش همینه.چربیه شیرتو نمیخوره

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل