2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم قسمت از صورتتان جوش داره ؟جوش صورت در خانم بیشتر به خاطر مساعل هورمونی اختلالات قاعدگی و کیست و... هست 

راکوتان داروی شیمیایی که عوارض داره شما باید ریشه ای مشکلتون رو حل کنید تا جوش صورتتون برای همیشه از بین بردن 

کدوم قسمت از صورتتان جوش داره ؟جوش صورت در خانم بیشتر به خاطر مساعل هورمونی اختلالات قاعدگی و کیست و ...

تنبلی تخمدان هم دارم .روی گونه هام جوش داره 

ولی دکتر پوسته گفت تنبلی تخمدان توی ۲۳ سالگی باعث جوش نمیشه . دارو واسه اونم دارم میخورم

خشکی پوست و مخصوصا لب برام داشت اگه اشتباه نکنم تقریبا سه ماه خوردم و چون قصد بارداری داشتم از چند ماه قبل اقدام قطع کردم 

قبل از مصرف راکوتان باید آزمایش های مخصوص بدید حتما 

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

دخترم شش ماه استفاده کرد هر دفعه دکتر قرص ها رو کم و زیاد میکرد . باید آب زیاد مصرف کنی و اینکه لباش خیلی خشک میشد چربی سر هم خیلی کم شد ولی خداروشکررررر جوش هاش کاملا از بین رفت .برای بارداری ازش پرسیدم گفت فقط دو دوره پریود بگذره عوارضش کلا از بین می‌ره .خطرش فقط برای کسانی هست که می‌خوام بار دار بشن 

تنبلی تخمدان هم دارم .روی گونه هام جوش داره ولی دکتر پوسته گفت تنبلی تخمدان توی ۲۳ سالگی باعث جوش نم ...

این جوش ها که روی گونه اس و با رنگ سبز دورش خط کشیدم .

این یعنی ایشون عفونت داره توی رحم ، دچار تنبلی تخمدانم هست، لک بینی داره ، کیست در رحم هم داره .

این جور فردی که فقط این جوش ها که با رنگ سبز دورش خط کشیدم رو داره ،باید حتما یه پاکسازی رحم انجام بده ،دم نوش شوید بخوره ،دستور تزریقات طبیعی واژینال هم انجام بده .

وگرنه که هرچی کرم و پماد و لیزرم بره ،بی فایده اس .

این جوش ها که روی گونه اس و با رنگ سبز دورش خط کشیدم .این یعنی ایشون عفونت داره توی رحم ، دچار تنبلی ...

این مطلب رو از کانال معتبر در ایتا کپی کردم 

خودم خیلی درگیر جوش صورت بودم ولی درمان مشکلات زنانه ام به طب اسلامی آلن دیگه هیچ جوشی نمی‌زنم