2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

110 بازدید | 15 پست

سلام من امروز سونو دادم گفتش که تنبلی تخمدان دارم بعد الان من باید دکتر زنان برم ؟چون شنیدم درمان نداره و قرص هاش فقط عوارضشو کنترل میکنه

میشه اگه کسی درمان شده راهنماییم کنه🙏🙏💙💙

منم دارم.بله دکتر زنان برو اما سغی کن قرص هورمونی مصرف نکنی به دکترم بگو .اصلاح سبک کن.شیرینی جات برات سم.پرزش کن(منظورم بدنسازی نیست).شبا زود بخوابوساعت خواب معین داشته باش.مصرف کربوهیدرات کم کن برعکس فیبر و پروتئینو بیشتر کن.

روزی یک الی دو واحد میوه بخور اونم ما بین ناهار و شام.

صبحانه کامل بخور که تا ناهار احساس گشنگی نکنیوبعد میوم چندتا اجیل بخور.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبک زندگیتو عوض کن 

ورزش کن رژیم بگیر

رفیق منم تنبلی داشت با این روش درمان شد و باردار شد

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

منم دارم.بله دکتر زنان برو اما سغی کن قرص هورمونی مصرف نکنی به دکترم بگو .اصلاح سبک کن.شیرینی جات بر ...

ممنون عزیزمم

بدنسازی هفته ای سه روز کار میکنم

من الان سه ماهه ۱۰‌روز پریودم جلو میفته 

دکتر سراغ ندارید که رژیم درمانی بدن؟

ممنون دکتری نمیشناسید که رژیم درمانی بده؟

نه والا پیش دکتر تغذیه باید برین 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

شما روز چند از سیکل ماهانه تونو رفتید و گفتند تنبلی تخمدان دارید و چه علائمی داشتید که رفتید سونو ؟ ...

من ۲ ماه بود همش ۱۰ روز زودتر پریود میشدم‌واس اون رفتم ببینم علتش چیه که گفت اینه