2777
2789
عنوان

عکس ✨ وقتی دنیا رو قشنگ ببینی🤩😍

241 بازدید | 18 پست

وقتی عاشقانه به همه چیز نگاه کنی

وقتی دنیا رو قشنگ ببینی

برگ جلو چشمت، رو شاخه درخت هم قلبی ❤ میشه برات🤗🤗🤗

دنیاتون قلبی❤❤❤

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوع نگاهتو به پیرامون دوس دارم 😍👍

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من وقتایی ک حال دلم خوبه همه چیو‌ زیبا میبینم

این همون بازخورد شما از دنیاست

هرچی بدی، همونو دریافت میکنید

شما اصل قضیه رو درک کردی❤❤❤🤗

نوع نگاهتو به پیرامون دوس دارم 😍👍

عزیزمید

باخورد اطراف ب شما، همون نگاه و حس و حال شماست

حال دلتون ک خوش باشه، کلی لاو لاو دریافت میکنید❤🤗

ولی واقعا قلب بودا

اره

رگ هاشو ببین

قلبی بود چون خودم قلبی بودم

دنیا تماما همین بازخورد هاست

هرچی میخوای ، همونو میده❤🤗

ترکیب آفتاب و طبیعت؛)🧡💚

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

کاش بمن یک ادم بده که از خودم بیشتر دوسش داشته باشم♥️قلبم پروانه ای بشه

بهش فکر کن

تجسمش کن

میده🤲🏻👍🤚❤🤩🤗

چقد پروفت خوشمزه‌س اسی😭😂🍝

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و