سلام خانما
من قبل عمل خیلی دو دل و ترس به دلم افتاده بود از بس نظرات بعضی هارو خوندم که مرگو با چشامون دیدیم و پشیمونیم و حسمونو از دست دادیم و دردش فجیع و ...
خداروشکر تا به الان کوچیکترین دردی نداشتم و بسیار راضیم،برگردم عقب حتما این عملو انجام میدم
جدای از زیبایی و اعتماد به نفس و ... ، لابیای بزرگ واسم تو بهداشت و پوشیدن لباس تنگ اذیت کننده بود
میخوام تجربم و یه سری توصیه ها رو بهتون بگم ک با اگاهی بیشتری پیش برید
خوشحال میشم اگر کمکی کرده باشم❤
اول و مهمتر از همه پیش پزشک متخصص برید ، حالا یا متخصص زیبایی یا از همه بهتر متخصص زنان
چون با اناتومی اشنایی داره و خیالتون از بابت حفظ حس جنسیتون راحت میکنه
لطفا و خواهشا پیش پرستار و ماما و پزشک عمومی و یا پزشک ناشی انجام ندید!! تجربه پزشک بسیار موثره تو رضایت بعد عملتون
و اینکه عمل لابیا پلاستی به تنهایی عمل کم خطر تریه نسبت به اینکه بخواید هودکتومی هم انجام بدید..عمل کلیتوریس نیاز به ظرافت بالایی داره که حس جنسیتون حفظ بشه،پس تو انتخاب پزشک به شدت دقت کنید و صرفا هزینه ملاک نباشه..من خودم فقط لابیاپلاستی کردم
۲.. من چون ادم بسیار استرسی بودم ترجیح دادم بیهوش بشم تا درد امپول بیحسی یا استرس حین عملو نکشم
و خوشحالم از این بابت، چون حتی یک ذره هم استرس نکشیدم دیگه
و پیشنهاد میکنم اگر مشکلی با هزینه کلینیک و خود بیهوشی ندارید ، این کارو کنید ، روی نتیجه عمل هم تاثیر میذاره ، چون دیگه حین عمل تکون نمیخورید و پزشک اذیت نمیشه
۳..حدس میزنم اکثر کسایی که درد کشیدن ، یا دچار عفونت شدن ، یا مراقبت درستی نکردن ، پس مراقبت های خودم رو بهتون میگم
●اگر عفونت دارید اول درمانش کنید بعد عمل
●استفاده از فقط توالت فرنگیییی
●یبوست نگیریدددد و اگر دارید ، حتما قرص سی لاکس بخورید
●این عمل واقعا نیاز به استراحت حداقل یه هفته ای داره ، پس اگر شاغل یا دانشجو هستید ، تا یه هفته نمیتونید طولانی مدت رو صندلی بشینید..اما تا حدودی میتونید از پس کارهای سبک خونه بربیاید مثل ظرف شستن ، جارو برقی زدن و...
در غیر این صورت اگر فشار به بخیه هاتون بیارید پاره میشن و قطعا درد و اذیتی داره
● بخیه هاتون حتما جذبی باشه
●داروهایی که مصرف کردم
کپسول سفالکسین و پماد چشمی جنتکس(جلوگیری از عفونت)
سرم شست و شو (چند روز اول)
قرص اناهیل و ویتامین c (ترمیم سریع زخم و ضد التهاب)
ناپروکسن(ضد درد و ضد التهاب)
در ضمن معمولا تا هفته اول یه مقدار خونریزی جزئی از زخم های بین بخیه ها دارید و کاملا طبیعیه نگران نباشید
این خونریزی و خونابه ها با بسته شدن زخم تموم میشه
به محض بسته شدن زخم هم شروع کنید ترمیم کننده زدن روزی ۲ ۳ بار
نتیجه رو زود قضاوت نکنید چون اوایل لابیا به شدت متورم و کبود میشه، پس وحشت نکنید
کم کم ورم میخوابه و سایزشون کوچیک میشه
نکته دیگه ای به ذهنم برسه تو نظرات یا تاپیک بعدی میگم