2777
2789
عنوان

کسی میتونه کمکم کنه😭

232 بازدید | 27 پست

من جدید متوجه یه رفتاری از خودم شدم ک واقعا بدم میاد

همش دنبال جلب توجه عاطفی هستم از دوستام و....ب قدری ک بعضی وقتا مشکلو بزرگ میکنم ک بگن چته فلان و...

همش دنبال توجه شونم

همین انتظار منو ازشون برد بالا و برخلاف خواستم همه چی پیش میره ازشون اسیب میبینم انتظار دارم فلان حرف نزنن انتظار دارم وقتی حالم بد بهم پیام بدم(اما اینم بگم خودم می‌دونم ک زیاد شرورشو در نمیارم) فقط این وابستگی انتظار اذیت میکنه ۱۶سالمه کسی میتونه کمکم کن ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر خودم اره ولی همش میگن منطور نداریم تو خیلی حساسی در حالی ک من همیشه سعی میکنم با منطق پیش برم ...

ولی یه چیز جالب بگم اونایی که اسمشون سارا هست خیلی احساسی و مهربون و زودرنج هستن .

ولی یه چیز جالب بگم اونایی که اسمشون سارا هست خیلی احساسی و مهربون و زودرنج هستن .

امروز حالم بد بود نرفتم مدرسه گوشیم پیشمه ک کسی زنگ بزنه پیام رسان هارو چک میکنم هم راضیم اگ پیام بدن هنو ک خبری نیست🙂

دیروز ما ی اکیپ ۶نفره هستیم میدونن حالم بد بود فقط ی نفر زنگ زد🙂 اونم کسی ک انتظارشو اصلا نداشتم