2777
2789

البته بجز کورتاژ منظوره چیکار کردید چی خوردید دفع شد بتام از ۳۰۰۰۰ اومده رو ۲۷۰۰ یعنی یکمش مونده خونریزیم از دیروز خیلی خیلی کم شده فقط تو دسشویی هر از گاهی لخته کوچیک میاد ولی بافت گوشتی نه

آویشن و پونه با زعفرون زیاد و نبات دم‌بده و روزی چندین لیوان بخور پونه هم بیشتر بگذار

پونه و زعفرون تا دلت بخواد خوردم اثر نداشته ولی اویشن نه 

ی عطاری مشکلمو گفتم برداشته ثناگلی داده

ولی من شنیدم این برا یوبوست خوبه بنظرت بخورم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پونه و زعفرون تا دلت بخواد خوردم اثر نداشته ولی اویشن نه ی عطاری مشکلمو گفتم برداشته ثناگلی داده ولی ...

اطلاعی ندارم ازش 

عزیزم اگر خارج نشد 

دست دست نکن 

برو دکتر دارو میده 

و اگر نیاز باشه مراحل دیگ 

اطلاعی ندارم ازش عزیزم اگر خارج نشد دست دست نکن برو دکتر دارو میده و اگر نیاز باشه مراحل دیگ

رفتم عزیزم دیروز دکتر بودم دارو هم متیل ارگونین داده یقرصم برا جلوگیری از عفونت میخوام اینارو بخورم تو این یک دقفه که وقت دارم بیفته

کی‌سنو‌ میکی عزیزم

رفتم دیروز سونو نکرد گفت بتا بدم دادم از ۳۰۰۰۰ اومده پایین شده ۲۷۰۰😑وای دیگه دارم دق میکنم دیگه خودم به کورتاژ راضی بودم گفت حیفه یذرش مونده تا اینجا تلاش کردی برو قرصاتو بخور دائم طناب بزن بیفته

گوش کن به حرفش خیلی طناب بزن اما فکر نکن اثر این قرصا خیلی بهتره کورتاژه اصلا کاش دکترتا عوض میکردی ...

رو میز معاینش ای یو ای کرده بود باید نیم ساعت  صبر میکردم بعد خودشم گفت دیگه بتا هنوز مثبته یعنی هست حتی اگه سونوگرافی دقیق نشون نده 

بار اول اون بدبخت‌گفت من گوش نکردم میزنم همش میخوام برم طب سنتی خوب شاید یچیزی دادن رحمم تخلیه شد