2821
2789
عنوان

اسم نزری

233 بازدید | 53 پست

سلام خانماا من دوساله ازدواج کردم و سه تا سقط داشتم الان از سقط ۳؛ ۹ماه میگذره با دارو دوباره باردار شدم الان نزر کردم اگه دختر شد سالم امد بغلم اسمشو میخام بزارم ام البنین ولی اگه پسر شد اسمشو میزارم حیدر خوبه ب دعا هاتو محتاجم بچها دعا کنید سالم بیات بغلم هیچ بچه ای ام ندارم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مگه بده ؟

خب حیدر لقب حضرت علی .شما علی هم‌میتونی بزاری.یا حضرت ام البنین اسم اصلیش فاطمس.ب خاطر بچهای امام علی گذاشت ام البنین

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

آره خیلی حداقل میخوای اسم مذهبی بذاری یه اسم قشنگتر بذار گناه داره بچه

عزیزم میترسمم خیلی ت اون بارداری هام همش میگفتم ستاره و ماهلین میزارم نمیدونم شهرام اشکان الان واقعا میترسم دیگه گفتم نزر کنم شاید شد سالم امد بغلم 

نذر البته😐 

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍