2777
2789

شش ماهه اقدامم دقیقا تو این شش ماه هر دفعه فقط دو روز پریود میشدم قبلا پریودام 4 روزه بود این دفعه فکر میکردم باردارم که بیبی زدم منفی شد به نظرتون طبیعیه من تنبلی دارم نامنظمی پریودم دارم فاصله پریودام 30 الی 35 روزه قبلا هم یه سقط داشتم 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر خوب

دکتر خوب اینجا یدونه داره که همیشه میرم پیشش ولی تغییری نکردم گفتم شاید طبیعیه یا کسی تجربه ای داره در این مورد بهم بگه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
از همون تنبلیه طبیعی نیست

خب این باید درست شه تا باردار شم خب من اینکه تو این شش ماه تنبلی نگرفتم از اول داشتم پس چرا قبلا روزاش نرمال بود از وقتی که اقدام کردم اینطوری شدم 

خب این باید درست شه تا باردار شم خب من اینکه تو این شش ماه تنبلی نگرفتم از اول داشتم پس چرا قبلا روز ...

اینو از دکترت بپرس حتما پیگیرشو

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
شایدم چیز طبیعی باشه کلی ولی اگه تونستی پیش دکتر خوب برو

این دهات لامصب دکتر خوب نداره🥲

اینو از دکترت بپرس حتما پیگیرشو

پرسیدم گفت تو به اقدامت ادامه بده 😐