فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2219 عنوان بی شعوری 136 بازدید | 8 پست بچه ها سلام هیچ وفت اشتباه یا سوتی یا نقطه ضعفتونو به هیچ کس نگین مگر پدرمادر که دلسوزن بقیه دنبال عیب و پایین اوردن مردمن واقعا این بی شعوری دیگه اعصابمو داغون کرده خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س) 1403/08/07 | 13:25 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 21840 دقیقا 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2219 دقیقا بخدا جلو چشم به به و چه چه پشتم مسخره و غیبت کردنمو دیدم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17504 خب همینه چرا اصلا باید نقطه ضعف رو بگی به بقیه 🏊♀️🏋♀️🏃🏼♀️
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 21840 بخدا جلو چشم به به و چه چه پشتم مسخره و غیبت کردنمو دیدم و چقد اینجور آدمها چندش و پستن 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2219 و چقد اینجور آدمها چندش و پستن خیلییییییی بین ۱۰نفر۹نفر هستن دیدم که میگم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 21840 خیلییییییی بین ۱۰نفر۹نفر هستن دیدم که میگم بات موافقم 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2219 خب همینه چرا اصلا باید نقطه ضعف رو بگی به بقیه حتی اگه اشتباه کوچکم ببینن یه جوری حق خودشونو حق میدونن و بقیه رو بی دست و پا و مقصر آدم از این یک رو بودن خودش و مود اونا واقعا ناراحت میشه خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
stotious عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 7824 والا همون پدر مادر هم بلای جونن یه موقع هایی از بقیه که توقعی نیست پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛