2777
2789
عنوان

بی شعوری

136 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام 

هیچ وفت اشتباه یا سوتی یا نقطه ضعفتونو به هیچ کس نگین مگر پدرمادر که دلسوزن 

بقیه دنبال عیب و پایین اوردن مردمن 

واقعا این بی شعوری دیگه اعصابمو داغون کرده

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

دقیقا

بخدا جلو چشم به به و چه چه پشتم مسخره و غیبت کردنمو دیدم

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا جلو چشم به به و چه چه پشتم مسخره و غیبت کردنمو دیدم

و چقد اینجور آدمها چندش و پستن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
و چقد اینجور آدمها چندش و پستن

خیلییییییی بین ۱۰نفر۹نفر هستن دیدم که میگم

خیلییییییی بین ۱۰نفر۹نفر هستن دیدم که میگم

بات موافقم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خب همینه چرا اصلا باید نقطه ضعف رو بگی به بقیه

حتی اگه اشتباه کوچکم ببینن یه جوری حق خودشونو حق میدونن و بقیه رو بی دست و پا و مقصر 

آدم از این یک رو بودن خودش و مود اونا واقعا ناراحت میشه