2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم سرکار شوهرم نمیذاره

577 بازدید | 63 پست

اینو بگم هیچ نیازی به درامد من نیست.

تحصیلاتم لیسانسه ولی بخاطر علاقم رفتم شیرینی و چند مدل نان و دسر با چندین مدرک گرفتم تبریز،تهران، شیراز.

گفتم برم سرکار تجربه بشه بیام کافه بیکری خودمو بزنم.

شوهرم میگه نه تو خونه درست کن خودمون بخوریم.میگم دلم میخواد درست کنم قشنگ بچینم تو ویترین مشتریا بیان. میگه بچین تو یخچال من پول میدم میخورم.

تازه اشتی کرده بودیم گفتم اگه بهش بگم شاید گذاشت ولی گفت نه بعد بدنیا اومدن بچه صحبت میکنیم. نمیزاره اونموقع هم. قبلا گفته بودم میخام برم بار یادبگیرم گفت فعلا برو اونو ثبت نام کن تایمت پر بشه.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

چندین ایتم تخصصی ارایشگری هم یاد گرفتم، گفتم سالن بزنم یا برم لاین بگیرم گفت نه میری از ارایشگاه حرف یادمیگیری.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو خونه درست کن و بفروش. 

ایرادش چیه؟ 

صرفا سرگرمیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب تو خونه درست کن و بفروش. ایرادش چیه؟ صرفا سرگرمیه.

اونموقع این سکته میکنه میگه ملت اومدن از در خونم شیرینی بخرن ملت فک میکنن از گشنگی موندیم

چندین ایتم تخصصی ارایشگری هم یاد گرفتم، گفتم سالن بزنم یا برم لاین بگیرم گفت نه میری از ارایشگاه حرف ...

وای

بنظرم چون ذهنیتش درباره بیرون کار کردنت اینجوری

از خونه شروع کن کار کن 

تا کم کم عادی بشه

از خونه شروع کن بفروش کم کم ببینه کارت داره میگیره حساسیتش کم میشهنگرانه که روت تاثیر بذاره کار کردن ...

نه سکته میکنه. مامانم مربا درست کرده بود دوتا همسایه خواسته بودن اومدن ببرن وااای طوفان بپا کرد که همونمون مونده که مربا بفروشیم ملت چه فکری میکنن

سلام دوستان بنده فرامرزی هستم مشاور و درمانگر ، اگر به سونوگرافی زبان علاقه دارید میتونید عکس زبانتون رو ارسال کنید و مشاوره رایگان دریافت کنید همچنین در این راه کمکتون میکنم که با استفاده از پک های پاکسازی کننده سبک زندگی سالمی رو داشته باشید .

آیدی اینستگرام : niusha_collection_

شماره تماس : ۰۹۳۶۴۷۷۰۷۲۵

شرط قبل ازدواجش بوده؟ دلیبشو نمیگه که چرا نه؟

نه بهش گفتم ادامه تحصیل میدم گفت چشم بعدشم پیگیری کرد خودم حوصله ادامه نداشتم.

ولی کار رو میگه برای من کار کن من قانون کار بدم.